Be strong. Never give up. Stay positive.

Yearbook.

Kategori: USA

Hej mina prinskorvar, saknat mig? 
Jag har inte bloggat på ett bra tag men den sista tiden jag är här vill jag njuta och ta in så mycket som de bara går. Så helt enkelt från ni bara stå ut med lite dålig uppdatering men dem dagarna jag då bloggar borde ni uppskatta de sjukt mycket. 
 
Vad har nu hänt då jag inte bloggat? 
Jo, vi har fått våra YEARBOOKS (idag faktiskt), skoldagarna börjar man räkna ner, typ 3 dagar kvar, börjar känna mig lite stressad inför hemresan och allt sånt. VIll helst inte lämna alla mina fina här, om jag kunde skulle jag packa ner Arkansas och ta de hem till Sverige, jag har haft min sista Pep rally, min sista prov och sånt. Nu börjar allt bara dra sig mot slutet och jag vill inte lämna min amerikanska skola, hjälp mig kanske? 
Uifrån att jag är lite små nere för att jag snart åker hem så lever jag livet här borta. Jag var medveten om att denna stund skulle komma så jag tar dagen som den kommer och tänker inte så mycket på hemresan, där ljög jag stort. Tänker på hemresan typ hela tiden men jag har fortfarande kul här! 
 
DAGEN: Yearbooks in, flight fest på hög nivå, folk här och där, varmt som attans, kul som bara den, sista pep rallyn för oss Seniors osv. 
Tog även med kameran med idag som en extra kompis, tänkte på er där hemma.
Så idag kommer bilder från dagen, njut så hörs vi nästa gång jag känner för att blogga. Pusserdärhemma. 
 
Aaaa... de snöa idag men de är borta nu. 
Me and Simon.
Nån kände för att busa till de... Sam?
 
Orkar inte ladda upp flera, tar så sjukt lång tid! SORRY! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: