Be strong. Never give up. Stay positive.

Seniors day.

Kategori: USA

Mina kära läsare som jag då inte alltid uppdaterar åt, sorry about that. Nu är de så att tiden är inne. Jag har nu verkligen fått uppleva den amerikanska skolgången, eller aaa... Jag tar ju då min "graduation" den 17 maj men vi seniors hade vår sista skoldag idag.
Helt ärligt var det rätt skönt att få sluta skolan, inte vakna upp tidigt på morgonen, inte behöva bry sig om vad man ska ha för kläder osv. Ni fattar typiska Felicia problem när de kommer till skolan, mamma du vet vad jag snackar om. Dock de negativa, finns alltid någonting negativt med att sluta skolan, var väl att säga hejdå till alla mina vänner och underbara lärare. Kommer också sakna själva skolan, alla små saker som dem svenska skolorna inte har. Kan göra värsta listan men känner att de kan jag göra nån annan dag.

Sista dan i min amerikanska skola var helt underbar. Fick extra mycket kärlek av allt och alla. Sista lektion träffades alla seniors vid cafeterian och började vår springa, skrika, banka vrål stund. Något alla seniors gör sista dan i skolan. Man springer i en stor grupp och skriker och stör alla klasser och visar vilka som äger och som ska lämna skolan. Rolig upplevelse även de.

Aaa... Nä, de var kul att få uppleva den amerikanska skolgången. Om jag kunde skulle jag göra de igen.
Nu har jag dock bara "graduation" kvar att uppleva och såklart hemgången, vilket jag ser fram emot.
Ska bli väldigt kul att få träffa alla er där hemma igen, både gamla och nya ansikten.

Imorgon om de blir fint väder blir det sola och hjälpa min vmamma på henne jobb.
Ha de så gött så hörs vi snart igen, puss.

Första dan för mig på Heritage High School 20 augusti 2012
 
 

 
 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: