Be strong. Never give up. Stay positive.

Nyttig dag .

Kategori: USA

Hej på er.
Andra dagen på "sommarlovet". Sommarlovet börjar dock 17 maj då jag tar "graduation" men har ingen skola fram tills 17 maj så sommarlovet har redan börjat.

Idag vakna jag upp vid 8.00 rycket. Ringde mamma och pappa direkt, kände för att prata med mina föräldrar om himmel och jord. Efter nån timme eller så ringde jag upp min vän och pratade honom typ i 2h, roligt roligt. Efter alla mina godmorgonsamtal gick jag ut och gick 9km i det fina varma fuktiga vädret, ska börja göra de varannan dag nästa vecka. Efter min låååånga runda var klockan runt 11 så tog tag i kragen och gjorde en omelett till frukost/lunch, jag är typ värsta mästerkocken, gudomligt gott blev de.

Så helt enkelt har jag bara vart ute och promenerat, pratat om känslor och himmel och jord, hjälpt till hemma, alltså städat osv. Och tagit de allmänt lugnt. En helt ok fredag.

Nu Sitter jag i min vmammas sovrum och väntar på att min syster Rylee ska komma hem från allt glassätande. Just nu sover min vmamma eftersom hon är väldigt sjuk och trött så vi får stäppa in och hjälpa till, och jag hjälper gärna till med det. Sitta här och blogga och lyssna på musik är inte så farligt. Dock ska jag gå upp runt halv 6 imorgon för att fixa i ordning mig inför springningen, jag ska inte springa imorgon men gå ska jag göra med Josephine och Rylee. Menmen... De är bra för kroppen också.
Nu ska jag försöka vila lite, vet mycket väl själv att de kommer bli svårt eftersom min vmamma snarkar så får lyssna På musik eller något. Puss hörs imorgon.

Såg denna sak, vet inte vad de är men stor och fascinerade var den.
Tog lite bilder under promenaden. 
Tvöttade även heidi idag. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: