Be strong. Never give up. Stay positive.

Goodie bags.

Kategori: USA

Hej på er mina fina.

Vad har jag gjort nu första dan efter skolan?
Jo, jag vakna upp vid 9.25 kolla GG, vilket jag kommer sakna när jag åker hem till Sverige, åt lite flingor och mjölk, tog en varm dusch, fixa i ordning mig och sedan kom min vmamma och hämta mig. Jag hade lovat att hjälpa till henne på jobbet eftersom nu på lördag har vi nån spring grej, typ 5km sak, som är väldig stor så ville vara snäll och hjälpa till.

På kontoret fick jag och josephine fixa alla namnlappar som då alla barn + vuxna ska använda när dem ska springa och tävla, vi fick även äta och lyssna På musik och ha kul.
Efter några timmar åkte hela glada familjen till nått annat ställe där vi och andra snälla människor skulle packa goodie bags. Var både roligt och tråkigt. Jag hade dock min musik som gjorde hela denna "packa goodie bags" roligt. Med Musik och dans så blir gör alltid livet lite roligare.
Sen senare på kvällen började vädret dra sig mot åska och regn, och som alla vet hatar jag sånt väder så de är lite jobbigt + väldigt läskigt. Jag sitter dock och pratar med min vän som ska hålla mig på bättre humör och tankar. Gör han de? NEJ! Men jag står nog ut nån timme eller så.
Så, så var den dagen. Skype nu och sen sova dags, puss på er.

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: