Be strong. Never give up. Stay positive.

Skriv din rubrik här

Kategori: USA

Hej mina fina! 
Är så himla kul att se att så många fortfarande går in på min blogg fast ni vet att uppdateringen super. Vet ni vad jag kallar er, trogna läsare! 
 
Fredags (22, 3, 13) : Åkte till Tulsa, Oklahoma. Var väldigt kul och trevligt. Köpte även en ny iphone 4s för min gamla gick ju sönder, så nu kan jag äntligen använda min svenska mobil igen. Tack så himla mycket pappa, jag älskar dig! 
 
Lördags (23, 3, 13): Säger ett ord. DEGAT. Jag är seriös, jag log i sängen från att jag vakna tills jag gick och la mig igen. jag gick såklart up när de var mat och sånt men annars var det ligga i sängen hela dan och kolla på LOST + smsa med vänner och spela Candy Crush. 
 
Söndags (idag): Dagen bestod av en early morning pågrund av kyrkan + baby nurse. Annars jag har degat lite mer idag. Fast jag har även vart mer social idag, tillexempel, FaceTime:at med min underbara lillebror som saknar mig så himla mycket, han nämnde nämligen de några gånger då vi prata. Han håller på att bli så himla stor. Jag älskar dig, Filip! 
Pratade även med mamma och storasyster, trevligt! 
Dagen har då inte bara bestott av Facetime:at, har även umgåtts me Josephine, smsat, snapchatat och skypat med danska killar, förståd inte så himla mycket men då kom engelskan fram! 
På ett eller annat sätt kan vi kommunicera, antigen danska/svenska eller engelska. 
 
Kommer ni ihåg den gången jag berättade om en basketmatch (9 mars) och bilder jag skulle lägga upp dan efter
Om inte, nu kommer dem bilderna. Kram! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: