Be strong. Never give up. Stay positive.

Tillbaka med snask

Kategori: USA

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... Osv, upp till 26. De är så många poäng jag ska få äta i 4 månader, och herre min Gud vad jag ska kämpa! 
Jag och Rylee ska börja äta nyttigt, spring/gå två gånger i veckan och bara vara helt allmänt duktiga tills jag åker hem. 
Självklart ser jag fram emot hemgången men samtidigt vill jag stanna kvar eftersom jag har ett nytt liv här borta, nya vänner, ny familj + släkt och hela kittet, kommer verkligen sakna Arkansas med hela mitt hjärta, sad. 
Men nu ska jag inte tänka framåt, jag ska nämligen ta en dag i taget och bara leva livet tills den dagen då jag måste åka hem själv och vara Felicia Julia L igen. 
 
Dem senaste dagarna då jag INTE har bloggar har de inte hänt speciellt mycket. 
Strömavbrott, killar efter en, skype med Felix varje dag och natt, första dan i skolan, en ny kille i min matteklass som jag ogillar... Hejdå!!!! Sprungit då och då, umgåtts med kompisar och spenderat sjukt sjukt sjukt mycket med pengar. Får leka lite pank dem tre kommande veckorna... Och mamma, om du nu kollar upp hur mycket pengar jag har på kortet så ska du veta att jag har tagit ut pengar för min mobilräkning och lite extra pengar, så få INTE panik! Jag kommer klara mig tills nästa "lön".  
 
Jag saknar att sitta och skriva till er där hemma. Har nästan glömt bort hur roligt de egentligen är, så från och med nu kommer bloggandet säkert bli bättre, håll era tummar! 
Ska dock bort imorgon så ingen bloggade imorgon inte, om jag inte lyckas får wifi hos J. Håll era tummar extra hårt. 
 
Nu tänkte jag vara dum och säga hejdå till er där hemma. 
Jag saknar er! 
Och lördag/söndag Skype älskling? Bra! Saknar dig min fina!!! 
Älskar er. Hejdå. 
Ps. Justin Bieber hade tydligen sin konsert i Little Rock idag, är jag avundsjuk? Absolut INTE... Vill bara gå och stänga in mig i ett mörkt rum och tycka synd om mig några gånger! 
Men helt ärligt så är de inte så stort. En konsert här och en konsert där. Underbart! 
Min dag kommer säkert nån gång. 
 
Josephine and min middag nån dag 
Nyår! 
Branson
Branson 
Shopping in Branson 
Påväg hem från Branson

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Lover boy, kul att du är back on track!! Klat jag har saknat dig sen du åkte, men det känns som att det blir värre ju närmare sommaren vi kommer... just nu är jag, genomförkyld, febrig ochh halvt döende, påväg till la escuela. Nejmen vi hörs på lör efter mitt jobb? Älskar dig!! Xoxo

    2013-01-11 | 07:33:57

Kommentera inlägget här: