Be strong. Never give up. Stay positive.

LILLEBROR

Kategori: USA

Hej på er!
Känns som jag inte har uppdaterat på väldigt länge, förlåt för de!

Men om jag ska vara helt ärlig så händer de inte speciellt mycket på dagarna. Jag går i skolan, har samma schema varje dag, skypar ibland när jag kommer hem, går ut och går, kollar på filmer/serier, bakar med familjen, åker till kyrkan (eller mina syskon gör de), vad mer? Jo, jag försöker hålla mig nyttig, vilket jag har försökt gjort sedan jag kom. Går väl sådär!
Tror försäg att jag har gått ner till 60kg nu, var ju uppe vid 62kg så vem vet kanske tappar jag 2kg till så jag äntligen väger 58kg igen, hoppas!

Nä, men seriöst! De hände inte så mycket här borta!
De är USA, de är annorlunda men ändå en rolig upplevelse!
Jag kan ibland inte fatta att jag tog de här beslutet och åkte. Men jag ångrar de inte för en ända sekund! Jag lever livet här borta!
Knapp inget plugg, inte så mycket drama eller vem ljuger jag för? Klart de är drama! Ohboy!
Men alltså allt är toppen! Jag har världens bästa familj, underbara vänner osv.
Klart jag saknar er där hemma och mina gamla/nya underbara vänner!
Ser väldigt mycket fram emot den 28 maj och 31 maj! Guuuuud! Ska bli så sjukt roligt att se ALLA igen! Är väl typ bara 129 dagar kvar (?).

Idag är de inte vilken dag som helst. Idag är de min lillebrors födelsedag! Han fyller 10 hela år! Jag har tänkt på dig hela dan idag. Jag hoppas att du har firat din dag med mycket presenter och ett leende på dina läppar hela tiden.
Storasyster älskar dig här borta, glöm inte de!
Vi kanske inte pratar så mycket nu när jag är här borta men en sak ska du veta, när jag kommer hem kommer jag inte släpps dig ur sikte. Du är min lillebror och de är mitt jobb att skydda dig från all ondhet där ute i världen.
Du börjar bli stor nu, kanske lite för stor! Va hände med min lille lillebror som kröp på golvet och sprang runt med blöja dag in och dag ut? Tiden går fort inte för att jag klagar men ibland kan de gå lite, bara lite, för fort!
Men jag älskar dig till tusen Filip!
Lillebror!

Ett litet inlägg om min lillebror helt enkelt. Hoppas ni gilla de. Puss och godnatt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: