Be strong. Never give up. Stay positive.

Chockad?

Kategori: USA

Godnatt på er.

Dagen idag har vart helt värdelös! Varför har man helg när man älskar att vara i skolan?
Klart de är skönt och mysigt att Skype:a med kompisar/familj men när ingen kan när jag är som mest rastlösast då vill man till skolan och bara sysselsätta mig själv i skolarbete.
Låter som jag har vart fett nere idag. Helt ärligt, så har jag inte det. Har varit nice att bara tagit de lugnt men när rastlösheten hinner ikapp roligheten de är då man vill till skolan!!!

Hade ett väldigt annorlunda samtal med F idag, på både bra och dåligt sätt. Orkar dock inte gå in på detaljer men de sluta med att jag var tvungen att prata med min syster (Rylee) om allt som hände.
Arg? Nä. De kan jag verkligen inte säga!
Chockad? Jo, de kan du skriva upp!!

Dagen slutade ändå hyfsat bra. Kollade på "Miss America" med min vmamma och Rylee.
Ni undrar kanske var de är? Jo, de är när kvinnor (tjejer?) från olika stater i USA tävlar om pengar. Dem visar upp klänningar, går i badkläder osv. Man kan säga att de är en skönhetstävling.
Jag skulle säga att de är så typiskt amerikanskprogram så de skriker om de. Jag klagar inte, de var annorlunda och intressant att få uppleva den lilla tevestunden. Dock gick jag innan programmet slutade eftersom jag var väldigt trött så han aldrig se vem som vann pengarna eller skönhetspriset (?).

Imorgon blir det kyrkan från 9.30-12, underbart. Passa barn i 1h så behöver min skönhetssömn för att klara av allt skrik och stoj och även allt skypande, puss.
Ps. Jag har wifi i kyrkan, just saying.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: