Be strong. Never give up. Stay positive.

100 DAYS LEFT...

Kategori: USA

Stora nyheter! 
Idag är de hundra dagar kvar tills lille jag sitter på planet från Rogers, AR påväg hem till ljuvliga Sverige. Längtar jag?
Klart jag längtar! 
Varför skulle jag inte längta för?!
 
Vad har egentligen hänt idag? 
Jo, tog tag i löpningen idag. Kände att de var dags att ta tag i de igen. Blir förhoppnings en rundtur imorgon också. Jag är väldigt bra på att skjuta upp saker och ting, måste bli bättre på det och det är fort! 
Tiden går så himla fort här borta, som jag nämnde innan, de är hundra dagar kvar. Så om jag hela tiden skjuter upp på saker och ting kommer jag snart börja ångra att jag inte tog tag i något när jag kunde och hade tid. 
 
Pratade med min käre mor idag, tack för samtalet. Förhoppningsvis blir det ett roligare, även längre, samtal imorgon för samtalet vi hade idag var inte det mest roligaste vi haft på länge. 
Och Pappa... Hur mår du egentligen? Vi har inte pratat på ett tag nu. Vi smsar med de är verkligen inte samma sak som att få höra din röst. 
Och Therésa, måste jag even gå in på oss? Hallå, vad gör du på vardagarna? Helgerna? Du vet väl att jag har en mobil som du kan smsa till... or what a moment... Du har nog inte mitt amerikanska mobilnummer, right?! 
HA, GAAAAAAY! 
 
Aja.. Men har inte hänt så himla mycket idag utifrån att Josephine came over to spend the night here, superdupermuchfun..! 
Vi har haft en liten mys kväll tillsammans med skype, gott gott och Jersey Shore and GG, that's life people! 
Hemma kväll med den bästa... osminkad och sköna kläder, livet! 
 
Rylee vännen har även en vän över, Haley... Superdupertrevligtjej... Dem sitter just nu framför mig med superduper konstiga ansiktsmaker som dem sedan kommer dra bort, svårt att föklara med det är typ som om du skulle flagna och ta bort död hud (?). 
 
Gud, långt inlägg. SORRY ABOUT THAT! 
ONE THING TOUGH... ME AND J DOESNT NEED TO GO TO CHURCH TOMORROW! YAAAAAAY...!  IM PRETTY SAD TOUGH... BECAUSE I LOOOOOVE CHURCH! BYE. 
 
Ps. Ska börja ta med min systemkamera till skolan så ni kan få mer bilder för bilder säger mer än tusen ord, puss.
 
RYLEE AND HALEY och deras ansiktsmasker... 
MUMS! 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: