Be strong. Never give up. Stay positive.

And So It Is

Kategori: USA

Hej min kära. 
 
Just nu ligger jag faktiskt på golvet med te och lyssnar på musik, en väldigt skön fredagkväll. 
Egentligen skulle jag ut med några vänner men duktig som jag är skippade jag denna gång för tänkte att min fot måste bli bättre, vill inte gå runt en vecka till och halta och ha ont, så därför tog jag steget och sa nej denna gång. 
Jag har faktiskt haft en helt underbar kväll. Jag har kollat på "Pretty Wild", målat mina naglar och bara tagit de allmänt lugnt. Helt underbart! 
 
Denna vecka har vart jobbig + helt otrolig (på ett positivt sätt). I måndags skippade jag skolan eftersom de var "Senior skipping day" så hade ju inget val liksom ville göra något "wild and crazy". Hela den dagen solade jag och Josephine, helt underbart! 
Tisdags, inget speciellt hände.
Onsdags, åkte jag och min vmamma in till sjukhuset eller Mercy för att kolla upp min lilla onda fot, sluta med att jag behövde börja ta medicin i 10 dagar, 2 tabletter på morgonen, 1 efter skolan, och 2 på kvällen. SUCK! 
Men om det får min fot att må bättre så tar jag de!
Mitt mål är att jag ska kunna gå i högklackat på graduation, mitt mål! 
De negativa med dessa tabletter är att min hud kommer bli väldigt känslig mot solen så jag måste passa mig för den annars är de bara börja kalla mig Ms. Tomat. 
Torsdags, hade jag ett engelska prov om "The Great Gatsby".
Fredag, dagen har vart helt strålande. Jag har vart på bra humör, tänkt positivt även om foten gör ont, har ett leende på läpparna hela tiden, och jag njuter den sista korta tiden jag har kvar här borta. 
Jag kommer hem om 31 dagar, tiden går fort. Jag har 8 dagar kvar i skolan om man inte räknar helger. Längtar.
 
Hoppas ni där hemma har en trevlig/mysig helg så ses vi snart. Puss. 
 
Bilden är tagen 2010-2011 (14-15 år).
 
Bilden är tagen i år, 2013 (17 år).
Skillnad? 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: