Be strong. Never give up. Stay positive.

Bird is The word

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp. Hur har ni de där hemma? Skönt? Underbart! 
Idag har vädret legat på 14 grader kanske. Soligt och kyligt har de varit men jag står ut. Ska inte klaga, ni där hemma har de väl ändå lite lite bara lite kallare? Eller är de jag som tänker helt snett? 
 
Skoldagen. Eftersom jag går på så stor skola trodde jag inte att många kände igen mig som utbytesstudent men tydligen hade jag fel. 
Idag efter skolan. Apropå skolan så var det en hyfsad bra dag, inte allt för jobbig. Men när var min skola jobbig senast? När jag gick i nian och hade massvis med inlämningar, de var inte kul! 
Iallafall, efter skolan idag stannade jag kvar, vilket jag alltid gör väntar ju på min vmamma, och hjälpte till att dela ut lite information om yearbook och allt sånt skojlillikul. Och varför hjälpte jag till med de? jo, idag hade alla lärare nämligen "utvecklingssamtal" med alla föräldrar. 
Utvecklingssamtalen går dock inte riktigt till som i sverige. Här sitter dem i ett runt bord i matsalen och väntar på att alla föräldrar till barnen ska komma fram så man kan prata med läraren om vad som går och och icke bra för barnen i klassen. Komplicerat med så är de. Och jag är väldigt dålig på att förklara, jo tack jag vet. 
Dela ut information om yearbook var nog det roligaste jag har gjort på länge. Fick träffa nytt folk och gå helt själv utan att någon kom och störde mig. Och utifrån denna lilla informationen av yearbook fick jag 3 mobilnummer av tre olika killar. Två av killarna frågade om jag var en av utbytesstudenter och till sitt svar fick dem ett ja! Så dem blev riktigt nyfikna och börja fråga på massvis med frågor som tex, "Har du Coca cola i Sverige?" Underbar fråga. Fick även andra frågor men de var lite mer vettiga frågor som kultur, mat, skolan osv osv. Alla som jag pratade med i detta gäng tyckte tydligen jag var sjukt söt så de första tjejerna sa va "Omg, you are so cute!" "Omg, your eyes are amazing!" "You have an amazing accent" And stuff like that. Känner mig inte alls populär. Tydligen vet fler om vem jag är. Man får väldigt många leenden och hej från folk man inte känner och lite sånt, vilket är underbart. Alla är så trevliga och jag verkligen älskar allt och alla. 
 
Efter allt prat och skoj åkte jag hem till Matt och spenderade min kväll hos honom. De var jag, Matt, Austin and Daniel, underbara killar! 
Vi körde lite kast med liten boll eller borde jag säga kast med stor amerikansk football? Var lite små svårt att få till kasten i början men ju mer jag kasta ju bättre blev det. Jag blev till och med så bra att jag kunde kasta längre än Matt, och noter att han ÄR en football player and I'm not! Men är man grym så är man! 
Han kommer nog få höra detta av både mig och Austin några dagar framöver. 
Läsa dettà! Fick även killarna att börja gilla vampire diraies. Vem är bäst? 
Bilden blev riktigt suddig men lev med de. 
And Matty.
 
Känner att mina ögon börjar dra sig mot  sitt slut. Dem vill nämligen vila lite nu vilket jag faktiskt tycker är otroligt skönt för min kropp håller verkligen med mina ögon. Sova!! 
 
Fick ett underbart mail av min underbara, fina mamma idag. Tack, du gjorde min dag fast de var bara två meningar med några ord i. Men de spelar ingen roll hur många ord or meningar du skickar till mig. För allt betyder lika mycket. Jag älskar dig. 
 
Good night party pooper. 

Grattis Rhonda

Kategori: EVERYTHING

Hur kom jorden egentligen till? Av Eva och Adam? Gud? Kunde han verkligen göra denna stora jord på bara 7 dagar, intressant. För mig tar de ungefär 7 dagar eller mer att jobba på ett projekt i skolan om jag verkligen lägger ner möda och kämpar för högt betyg. Förstår ni vad jag vill komma med det här? Är de möjligt att han kunde skapa jorden på 7 dagar, otroligt intressant! Ska ta reda på mer. 
 
Idag är de inte bara jag har vart på dåligt humör. Både jag och Rylee. Vi smittar väl av oss! Nä, inte riktigt. Jag blev riktigt irriterad efter lunchen skulle jag tro, vet dock inte varför men ilskan han ikapp glädjen. Och Rylee? Varför var hon sur? Jo, hon fick inte en kaka efter sin träning eftersom alla killar han äta upp allt. Ja, de är ju moget! Men jag ska nog hålla tyst. Jag hade blivit lika irriterad och sur om jag var hon. Så vi är lika mogna och söta när de kommer till sötsaker. 
 
Någon som har vart extra gla idag har vart min vmamma. De är ju trots allt hennes födelsedag. Ett stort grattis till dig! 
Nä, har inte så mycket att dela med mig denna kväll men jag hoppas ni har de riktigt skönt och trevligt där hemma i Sverige. Jag saknar er och tänker på er. Puss. 
 
Dagens tips: Ta fram penna och papper. Skriv ner allt du behöver få gjort. Kolla igenom vad du har skrivit. Finns de något du skulle kunna stryka från listan och göra någon annan dag? Bra! Gör de. Ta nu och gör en varm choklad eller te och sätta dig framför tv och njut av livet. För de är DU värd! 
 

Tre i ett...

Kategori: EVERYTHING

Hej alla mina vänner. Kommer ni ihåg mig? Felicia? Tjejen som tog beslutet att åka till USA och studera här i ett år på egen hand? Tjejen som fick sin plats i Arkansas och lever sitt liv precis som en vanlig ungdomstjej, fast bättre. Kommer ni ihåg henne? Jag gör de! Hon är inom mig varje dag. 
Eller frågan kanske ska ställas, kommer jag ihåg er? Jag har inte bloggar på vad blir de? 2 dagar? Fybubblan va trist, eller hur? 
Fick lite skäll av mamma och Micke idag eftersom jag inte har uppdaterat på två dar, Shit andas! Ni kan väl leva utan denna blogg två dar? 
Nä, skoja! Klart jag ska blogga varje dag. Har bara haft mycket dem två senaste dagarna. 
 
Fredag. Skola som vanligt. Gick på en footballsmatch med Lisa (Matts mamma). Vi, jag, kom hem vid 12pm (00.00) så var en aning trött vilket gjorde att jag sköt upp bloggandet till lördag, trodde jag.
Vi vann matchen med 57-25 så två glada/trötta tjejer åkte hem med ett leende på läpparna. Kortfattad fredag.
 
Igår bestod dagen med att måla mitt och vsysterns badrum grått och rosa, mest grått. Vi hade en riktigt trevlig stund. Tog lite knas foton och lyssnade på hög musik, livet! 
Medan jag och vsystern slet där nere i badrummet så slet min vstorasystern och vmamma där uppe med att rensa ur tvättstugan och kontoret. Resultat på båda rummen blev helt underbart. Du kan nämligen gå där inne nu, ohlala...! 
Badrummet blev aldrig klart så jag och R beslöt oss för att fixa klart de imorgon (söndag). 
Skypade även med Theresa igår. Vi rensade ut hela min garderob, vet inte riktigt hur mycket jag kastade men en del kläder lär jag nog se på systern min. Har dock inget emot det, bara kul att någon tycker om dem! 
Jag och T pratade även om himmel och jord. Hon fick alla detaljer om homecomingen och allt annat som pågår i mitt underbara liv. 
Så de var väl min lördag. 
Nä, jag åkte även hem till Matt senare på kvällen och kollade på två skräckis. Kanske inte de bästa jag har gjort i mitt liv men jag överlevde, tack Gud! 
Det var min lördag.
 
"Lilla" Matty. 
 
Idag. STÄDA, MÅLA, STÄDA, MÅLA, SKYPE OCH MÅLA MER! Så har min underbara dag sätt ut. Klagar inte en ända sekund. Har njutit varje sekund! 
Älskar att ha städat runt om kring mig tack vare min mamma och gillar att måla, vem gillar inte att måla liksom? Harry kanske. 
Eftersom vi har målat nästan hela dan blev vi klara med badrummet. Älskar de!
Vi är dock inte riktigt klara, lite små detaljer kvar som tex, gardiner, tavlor, sätta upp ny spegel, lampa och sånt. Men annars är det blev riktigt fint. Älskar det!

Före
Efter
Jag, mamma och Micke hade en trevlig stund via Skype idag. Vet inte direkt om dem hade det lika roligt som jag hade de men jag hade de underbart kul, eller? Satt och skratta om allt och alla, berätta om killar och deras fantastiska hudfärg och allt annat som kom upp i mitt huvud. Gillar verkligen att prata med dem! 
Saknar dock att prata med min pappa! Känns så overkligt jag har inte pratat med honom på ett tag nu och det sårar a lot! 
Pappa, Skype nästa helg? BRA, BESTÄMT! Älskar dig ❤
 
Badrummet klart. Städningen klart. Allt annat är klart. Superduper skönt! 
Nu väntar sängen, puss och godnatt. Hoppas ni inte tycker detta inlägg blev allt för långt men vad ska jag göra, om ni inte gillar det så strunta i och läsa. Hejdå. 

Skönheten och odjuret

Kategori: EVERYTHING

Klockan börjar bli mycket och jag blir tröttare och tröttare för varje sekund som går men jag vill ju inte göra er besvikna så jag kastar in ett snabbt och kortfattat inlägg, Yay! 
 
Skönheten och odjuret. Vad är de egentligen? 
Denna dag fick det bli en musikal. Mycket verkligt och fint. Kläderna, personerna, maten och sångerna, så himla fint! 
Fick tyvärr inte ta bilder under pjäsen men alla vet att vi svenskar inte lyssnar så bra så jag tog ett litet smygfoto. Men är man här en gång som utbytesstudent så vill man ha bilder på allt man gör/ser,  eller hur? 
 
Orkar seriöst inte skriva någon mer men jag älskar er, ni vet vilka ni är. Godnatt. 

Ibland vill man bara vara kille...

Kategori: USA

Snabb inlägg på igång.

Dagen, inte så mycket att säga om den. Vanlig skoldag antar jag. Har inte hänt något speciellt. Lika trött som vanligt men tar mig igenom dagarna med ett stort leende på läpparna så ingen lär ju se min trötthet. Jag somnar heller inte på lektioner vilket alltid är ett plus, right? Så, så trött kan jag inte vara!

Dem två sista lektionerna hade jag världens magont! Höll nästan på att spy så idrotten fick bli sitta still och tycka synd om mig själv och bilden var bara att sitta och rita så inte allt för ansträngande, right?
Ibland önskar man att man föddes som kille istället för tjej. Speciellt i dem jobbiga situationerna, mens värken, oh... Ni killar har de så enkelt! Ingen pain, inga humörsvängningar, eller vem skämtar jag med? Ni killar har PMS ni också! Inga godissug och inga dåliga dagar då inget sitter bra på en. Hatar dem dagarna!
"Känner mig så tjock idag." "Nä, de här kan jag inte ha är för tjock." "Kolla min mage, stenhård och stor som en ballong." "Jävlas inte med mig!!!!!" "CHOKLAD!!!"
Och det värsta av allt!
"Haru PMS eller?!?!" Hatar när någon säger det fast man INTE har det. Seriöst alla, precis ALLA, killar (även dem flesta tjejer) tror man har PMS om man bli irriterad eller sur över en liten liten sak. Nä, jag kanske bara har en dålig dag, precis som du kan ha!
Det är inte alltid så enkelt att vara tjej men men.

Omg!!! Dog lite när jag såg detta idag. Kostar bara 400:- för både klippning och färgning. Är de ett skämt eller? Jag lever seriöst i min drömvärld!!

Som sagt snabb inlägg. Sängen kallar, puss godnatt.
Vem får och vem blir utan K...?

Kategori: USA

Dagens inlägg kommer skrivas av Felicia! Hur under är inte det? Börjar inlägget nu!

Något jag har märkte som är superduper populärt här i Amerika är. KNÄCKA FINGRAR!
Ni vet när man drar i sina egna eller andras, japp, dem HÄR gör de, fingrar och knäck knäck knäck. Hatar ljudet!
Men seriöst, dem sitter dag in och dag ut ock knäcker dem där äckliga fingrar vi alla har. Liksom, vad är de för liv? Hur kommer inte allas fingrar se ut när ni växer upp?
Jag tål bara inte det!
Och dem knäcker inte bara fingrarna, även ryggen, nacken, foten, ja allt som går skulle jag vilja säga.
Som jag skrev högre upp så är detta inte min grej och nu är man fast med detta ljud i 7 månader (?). Lovely!
De är väl mitt lilla klagomål idag.

Utifrån allt knäckande som man hör varje dag så har min dag vart hyfsad bra. Har känt mig som en levande Zombie som bara vill gå in i sin kista och låsa om sig och sova! Men tyvärr kan jag inte göra det eftersom skolan och allt annat kommer såklart först! Sömn får jag när jag sover, nähä?!

Apropå dumma frågor och meningar. Läs detta!
En killvän till mig och Josephine (annan utbytesstudent) frågade henne idag.
"Du är från Danmark eller hur?"
"Japp!"
"Så bor du i Danmark?"

Hur dum får man bli? Haha...! Älskar den killen!
Förstår dock inte om han är bi eller homosexuell, vågar liksom inte fråga, känns så dumt och fråga från ingenstans "Är du bög?" Kanske kan kasta in frågan nån gång i ett samtal.

Tisdagskvällar består ju alltid av besök av vsystern och hennes man och två hundar.
Idag blev det grillat kött med bakad potatis och efterrätt. Köttet var okej, skulle dock rekommendera svenskt kött till nästan gång vilket inte går men men. Iallafall. I den här familjen äter vi då inte mycket kött (grillat kött) så alla, förutom jag som är van att äta grillat kött, var som gamar!
Ååååå... Kött!
Jag älskar kött!
Om du inte ska ha din bit så ge den till mig för jag älskar kött!
Det här är den bästa dan i mitt liv!
Haha.... Så underbara människor. Blir så underbart glad för att dem har grillat kött på bordet, oh My!

Nog köttpratat!
Har inte sprungit på en vecka nu. Så oerhört dåligt! Måste ta igen! Kan dock inte imorgon eller på torsdag, så fredag? Måste komma igång igen. TAGGA MARATON 2013!!!!!

Herregud! På lördag smäller det!!! Ska till min absoluta största mardröm, spökhuset! Maaaammma!!! Paaappppa!!!! Kommer bokstavligen bajsa på mig... Hjälp!
Eftersom jag är så uppspelt på att gå så kommer jag förmodligen bli besviken på att de inte är läskigt! Är säkert inte ens de!
Men de lär vi se...

Nu känner jag att de är sängdags. Så jag hoppas ni har de riktigt bra där hemma och att de inte är allt för kallt. Här är de ungefär 25 *C så jag klagar inte. Godnatt och glöm inte, jag älskar och saknar er där hemma!


Kämpa på alla utbytesstudenter!

Kategori: EVERYTHING

Har precis läst på Facebook att många utbytesstudenter har det jobbigt! Och till min förvånad är det jättemånga som har det svårt i skolan, längtar hem, jobbigt med vänner/vfamiljen och börjar komma in i den lilla kurvan som alla har varnat för. Enligt mig har jag hade jättebra. Älskar mitt liv! Känner att någon kurva kommer jag förhoppningsvis inte komma in i, så underbart är mitt liv! 
Alla har berättat att skolan, vännerna och hemlängtan kan var tuff och att skolan och vännerna kommer vara tuffast i början av läsåret. Jag har då inte känt av något av det! 
Skolan är lätt. Vänner har jag! Hemlängtan, njaa... Inte så mycket! Trodde dock att den skulle vara starkare men icke sa Nicke. Men det är riktigt skönt att inte ha någon hemlängtan eller krångligheter. Självklart så lider jag med alla som har det sjukt jobbigt! 
Kan då inte sätta in mig i er situation, jag är ledsen! Det ända jag kan säga är, KÄMPA PÅ! GE INTE UPP!
 
 
Panna, Väl grillat, Kind, Slöig. Haka, mitt emellan. Vad snackar jag om? 
Jo, om du ska grilla kött kan du känna på antigen din kind, panna eller haka, beror såklart på vad du gillar. Gillar du väl grillat så känn på din panna osv. Ganska coolt, huh? 
Som vanligt är jag dålig på att förklara men men... Förstår ni inte! Synd för er. 
 
School day, same old same old. Men inte riktigt same old same old today. Killen jag dansade med i torsdags (mamma, you know vad jag snackar om, right?) har varit riktigt nära, mer än vanligt, mig idag. Vännen vännen! 
Vi har aldrig riktigt pratat med varandra i skolan men våra ögon har mötts lite då och då. Hör dock inte till denna del men iallafall, idag har han försökt prata riktigt mycket med mig, liksom kom igen! 
 
Pratade med min fina lilla lärare idag om mitt underbara betyg i yearbook klassen. Och nu har jag 91% vilket motsvarar ett À men om du mamma och Micke köper en ad för yearbook höjer ni mitt betyg till kanske 98% 100%, hur under är inte det? 
Mamma?? Micke?? Kom igen! 
Ber väldigt snällt här borta på andra sidan jordklotet! Kom igen! En ad! Hjälp mig att höja mitt betyg! Haha... 
 
Annars älskar jag mitt underbara liv här borta! 
Hej, puss på er! 
Nu loggar jag ut för idag. Klart slut! 
Så kan de gå om du bråkar med fel Felicia, FÖRLÅT! 

Höstens färger lockar...

Kategori: EVERYTHING

Var det bara jag som trodde att alla kyrkor var så heliga och oförstörbara? 
 
Tydligen spelar det ingen roll om Gud vakar över hans heliga byggnad. Folk kan ringa och hota stället med att bomba sönder herrens hus oavsett om dem vet att han vaktar byggnaden med hela hans hjärta, sorgligt sorgligt.  
Det som hände idag direkt efter gudstjänsten var att vi var tvungen att lämna byggnaden omedelbart eftersom kyrkfolket fick ett hotsamtal om att de fanns en bomb i huset. 
Vem skulle vilja skada Guds hus? Förstår inte! 
Nä, något gods freak är jag icke men seriöst varför skulle man vilja spränga en kyrka? 
Gud älskar alla.
Jag tror, om du respekterar honom respekterar han dig tillbaka. 
 
Annars har min dag, förutom händelsen tidigare idag, vart slapp. Legat i sängen och degat nästan hela dan. Tog en liten spring tur med hunden men efter bara några minuter kände jag att det var helt fel val! De var alldeles för varmt och kvavt ute för både mig och hunden. Så 20min fick det bli idag. Imorgon satsar vi en 40 minuter runda. 
 
Vädret här är underbart. Vill bara ta min kamera och gå ut och ta massa bilder, vilket jag säkert kommer göra någon dag. 
Tänk er. En varm fin höstdag, gå ut i skogen och ta underbara bilder på naturen och höstens färger, låter inte de lockande? 
 
Nog snackat om hösten, kyrkan, Gud och min deg dag. Nu väntar sängen, godnatt. 
 

Babysitting 4 kids....

Kategori: EVERYTHING

Bjuder på lite bilder som togs innan vi begav oss till homecomingen. Även om de var lite små kyligt var de riktigt kul! 
Alla var på glatt humör och gjorde de bästa av situationen.
 
Idag har jag och Rylee suttit barnvakt åt 4 pojkar, 2 fyraåringar och 2 femåringar.  Herregud säger jag bara. Från 10-17, Omg! Fyra småglin (stavning) och två ungdomar som vakt. Gick väl hyfsat bra, haha. 
Det bästa med att passa småbarn är väl när dem tar sin lilla tupplur, men dem här superbarnen tog aldrig en tupplur! Hur orkar dem? 
Jag tycker att en tupplur skulle sitta underbart skönt nu men nej nej, ska åka till en vän och spendera kvällen där. Blir säkert en filmkväll vilket är superduper skönt för då kan jag alltid ta en tupplur när jag inte orkar kolla på filmen, love it.
Imorgon väntar Skype med mamma och Micke och möjligtvis med pappa och Theresa, ohyeah! 
Skype:ade även med två Sigtunakompisar idag. Eller kan inte påstå att vi pratade, de var bara jag som prata eftersom deras mik var paj, bra jobbat killar!! 
Men kul hade vi! 
Vi lär göra om de snart fast denna gång med mik så jag kan höra er! 
 
Får se vad klockan är när jag åker kommer hem, kanske kastar jag in ett litet inlägg! Puss hejdå. 

Allt i ett...

Kategori: EVERYTHING

Tänkte berätta lite om homecomingen, paraden och footballsmatchen. 
 
Helt ärligt. Homecomingen var exakt som på st Olof när jag slutade 9:an. Fast här var det mer folk (ca 700 pers), mer dekorationer och konstigare musik, men kul hade jag det! 
Går dock inte in på detaljer vad som gjorde allt så himla kul. Hemlighet. Och känner att allt och alla inte behöver veta exakt vad jag gör varje sekund, haha. 
Dansen, låtarna, folket och allt var kul. Kände kanske igen 60% av alla låtar dem spelade. Och dem låtar jag inte kände till hade såklart alla amerikanare en lite koreografi till som alla kände till så hela dansgolvet börja röra sig likadant, precis som i film. Hur ballt är inte de på en skala 1-10? 11. 
Njöt varje sekund. Fick hjälp av en kille som lärde mig igenom alla danser men lyckades jag? Knappast! Glömde bort stegen nästan direkt efter jag gjort stegen, typiskt mig. 
Men utifrån att homecomingen var ganska lik st Olofs bal så hade jag mycket roligare på den här "balen". Nu längtar jag så jag nästan spricker till "The prom". Mer stiligt och grejer. 
 
Homecoming paraden som gick idag var väl helt ok. Fick ganska bra bilder, vilket jag är nöjd med. Man stod bara och kollade på engelsktalande människor som åkte/gick förbi oss med massvis med smink eller vad de nu hade. Det bästa av allt var att de kasta ut godis man sedan fick ta upp och äta. Dock har då inte USA speciellt gott godis men åt godiset iallafall, tog liksom en för laget. 
Sist men inte minst. FOOTBALLEN! Vi vann med (?), vet inte hur mycket men spelar ingen roll. VI VANN! 
Killarna spelar hyfsat bra. Förstår inte speciellt mycket men lär ju lära mig någon gång eller jag hoppas att jag gör. För hur coolt skulle de inte vara att förstå på sig football, killarnas sport här borta i Arkansas. 
Håller på att somna här borta så ska logga ut från denna sida och sedan gå och dejta sängen, puss och hej leverpastej.

WALMART I MITT HJÄRTA

Kategori: EVERYTHING

Kan säga såhär mycket att jag älskar USA! 
Alla häftiga grejor, maten, folket, ja allt! 
 
Ser verkligen fram emot halloween. Ska bli så sjukt kul! Jag och vsystern ska åka till ett hunted house och gå där inne (som på grönan). Och alla ni där hemma som känner mig vet mycket väl att jag kommer bokstavligen skita på mig, spruta floder av tårar och drömma massvis med mardrömmar på kvällarna minst i en månad, underbart! Men är man i Amerika borde man få uppleva något riktigt riktigt obehagligt! 
Kommer säkert ångra mig så himla mycket när jag väl är där inne. Så det kommer troligtvis sluta med att jag sitter i fosterställning i ett mörkt hörn och gråter av längtan av mina föräldrar. Men jag SKA göra det här!!!!! Märkte ni ALLA utropstecken eller? Hmm.... Jag ska göra det här! 
Hur läskigt kan det vara på en skala 1-10? 
 
Walmart. Älskar den affären! Affären har allt! Mat till målarfärg till smink, ja ni förstår! Allt! 
Så idag när barnen åkte till kyrkan begav jag och min vmamma ut på lite äventyr. Vi åkte till berömda affären, Walmart och köpte lite nödvändiga saker. Så vi hade det helt enkelt en trevlig stund tillsammans. Men denna trevliga stund blev ganska snabbt förstörd när vsystern kom in i bilen och vi börja skrika på varandra. Ajdå! Men vad ska man säga? Syskon? 
Nä, men skrek gjorde vi inte. Vi pratade om himmel och jord. Vi brukar inte bråka med varandra men irriterade blir vi! Normalt! 
 
Kollade mina fina betyg idag och de visade att jag har två B och resten A. Vem är grym? Jag! 
Stolt är jag! Riktigt stolt! 
 
Idag ska ni veta att denna dag inte var normal. Alla lektioner var mega konstiga idag eftersom början av dagen skulle ALLA seniors gå till the auditorium och sitta där inne i 3 hela timmar och lyssna på när olika människor stod och prata om tråk, trodde jag. Men det slutade med att det var riktigt kul och intressant! Vi pratade om graduation! GRADUATION, BABY!! 
Fick massa papper och sånt skoj om hela beställningen. Går och beställa hur mycket som helst, älska right?!?!?!! Så mamma och pappa ta fram plånböckerna så köper vi dem sakerna jag behöver för att komma ihåg denna upplevelse. För jag kommer behöva bevis på att jag åkte och tog graduation när jag var ung när jag blir gammal och senil. 
Nä, men mamma/pappa tycker att vi sätter oss ner denna helg och kollar vad jag behöver och behöver köpa. Har dock redan kollat vad jag vill (ska) ha så men jag har inget emot att kolla igen. Puss!!!
 
Imorgon smäller det. HOMECOMING!! 
Klä upp sig söt och fin för allt och alla, är så sjukt taggad, typ! Haha...! 
Men ruskigt kul ska de bli! 
 
Vad mer finns de att säga? 
Mamma och pappa, och även Theresa och lillebror. Snart, förhoppningsvis om 1-2veckor, kommer ni få en liten överraskning från Rogers, AR, spännande huh? 
 
Hoppas detta inlägg gjorde er dag! 
Nu tänker jag ta min rosa, ja rosa, iPad och stänga av för idag. Klart slut.

GO SENIORS! GO SENIORS!

Kategori: USA

Är så sjukt trött så tänker bara kasta in ett snabbt ointressant inlägg om dagen. Låter de intressant, fortsätt läs. Om inte, hejdå!

Vakna upp idag på trötters sida och trodde för fulla halsar att de var lördag men kom på efter kanske 10 minuter att de faktiskt inte stämde, så de var bara att ta sig upp och hoppa in i duschen och vakna till liv.
När jag föddes på nytt gick jag och fixa i ordning mig och åkte till skolan. Som vanligt alltså.

Skolan... Alltid lika trevlig. Har inga jobba lektioner vilket är superduper sköööönt! Man känner verkligen av att detta är semester år. Alltså seriöst, har inte lämnat in en ända inlämning eller haft någon rolig redovisning, hyfsat skönt skulle jag säga. Saknar INTE den svenska skolan! Alla vänner där hemma tjatar om att dem har så mycket i skolan, så jag njuter för fulla halsar.

Arkansas kanske inte är den bästa staten när det kommer till kriminalitet. Eller kanske skulle säga att min skola kanske inte är så superduper safe! Ta det lugnt nu mamma och pappa. Skolan är safe, tro mig. Men man måste hålla koll på sina grejer.
En vän till mig blev nämligen av med sin iPhone idag... Vilka skitar! Och de är inte första gången någon har snott hennes mobil, stackarn!
Och hennes manager på hennes jobb blev mördad i lördags, herregud! Läbbigt huh? I KNOW! Nu släpper vi detta och går vidare.

Homecoming om två dagar... Är taggad till hundra. Är osäker om kameran åker med men det lär den ju göra, eller vad tycker ni?
Vill ni se bilder från dansen och allt? Dekorationerna och allt?

Finns väl inget mer att berätta (?) förutom att jag håller på att gå i koma. Super trött här borta!
Imorgon sörrni är de ingen vanlig dag. Imorgon ska alla Seniors sitta i the Auditorium för en 3h föreläsning, under! Medan alla andra ska göra något slags prov, haha!
Go seniors! Go seniors! You wish you were a senior! You wish you were a senior!

Det fick bli mitt end today. Good night!


En dag i taget

Kategori: EVERYTHING

Varför har jag inte gått flera gånger? Ja, du kanske fryser rumpan av dig men de är ju nästan värt de... Vad snackar jag om? FOOTBALL, såklart! 
Jag sitter där som ett frågetecken hela matchen som inte fattar någonting. Klappar gör jag när alla andra gört och frågar konstant vad som händer. Så snart borde jag faktiskt få lite grepp på regler, eller vad tycker ni? 
Alltså, footballen är kanske inte så spännande men det skadar aldrig att titta lite extra på killarna. 
 
Skolan. Ohboy! Tycker varje måndag är som att få lördagsgodis, alltid lika gott och längtansfullt! 
Älskar verkligen min skola. Kommer bli så svårt att lämna denna underbara byggnaden när jag lämnar denna stat och beger mig hemåt. Såklart kommer jag njuta va att få komma hem och träffa alla mina vänner och min älskade varma familj men det kommer hugga till hjärtat av att behöva säga hejdå till alla mina fina vänner här och min underbara vfamilj. 
Men nu ska jag inte tänka framåt. Ska ta en dag i taget och se vart den leder. Kollar hellre bakåt och tänker på alla fina minnen som man har här istället för att tänka framåt. 
 
Tack så himla mycket för godiset mamma och Micke. Ni gjorde seriöst min dag! 
Svenskt godis (lakrits) är väl det bästa som finns?! 
Börjar få några amerikanare att gilla det, hur super är man inte? 
 
Fick inte bara svensk godis idag. Matthew kom fram till mig imorse och gav mig "swedish fish" helst random.  Underbar kompis de där! 
Han har då sätt denna förpackning inne på Walmart och köpt godiset till mig. Men vad för man inte för sina kompisar? Haha... 
 
Nu tänker jag vara tråkig och säga hej då till er alla. Klockan är ju trotsallt 9.24 PM så måste börja tänka på att dejta sängen innan jag faller ihop på golvet och somnar, de vill vi ju inte! 
Så god natt/god morgon på er alla fina läsare, älskar er! 
 
Ps. Er tur att bita i det sura äpplet ett tag! 
 
 
 

Gläjden som uppstår när...

Kategori: USA

Känner glädjen i hela kroppen. Den åker runt som en bergodalbana med massvis med skrik av kärlek! 
Har inte vart såhär glad på länge, trorjag (?). 
Det är svårt att beskriva min glädje för den är obeskrivligt stor. Tänk er att något riktigt riktigt kul händer er som tex, du blir storebror/storasyster, du ska åka utomlands, du träffar din pojk/flickvän eller vad som helst som gör just dig otroligt gla. Så gla är JAG just nu!
Glädjen bara åker i hela kroppen och får mig att känna som en underbar människa. Och nej, jag är inte kär! Eller joooo... I mina nyinköpta skor ❤ 
Kan vara därför jag är så glad eller så har det helt enkelt vart en kanon dag för Felicia Leinonen.
 
Dagen började med ett långt Skype samtal från min käre mor. Vi pratade om himmel och jord, alltså om vad som helst. Får alltid ett glädjeskutt när jag pratar med dig. Även om du är hundra mil bort gör du mina dagar! Dem där "små"sakerna som tex, dem kärleksfulla mailen du skickar, godiset och allt du skickar till mig, ditt stöd, din röst och vad det nu kan vara. Du är min mamma som jag alltid kommer älska livet ut! Även om vi bråkar så vet både du och jag att innerst inne kommer jag alltid att älska dig ❤ 
 
Och pappa, vart håller du hus?! Vi har snart inte pratat på två veckor (?). Får mig att vilja fälla en tår!
Du betyder så otroligt j#vla mycket för mig, kan inte beskriva hur mycket, men ohboy de finns inte på världskartan hur mycket du betyder! Du är ju ändå min underbara, fina, "pinsamma" (beror på vart vi är, affären? Ringer de någon klocka?), bästa pappa. Vi kan ha våra stunder då vi bråkar, pratar om personliga grejor, skrattar, fäller en tår, eller bara håller varandra sällskap. Och de är just det som gör dig till den bästa pappan. Jag älskar dig min alldeles egna far ❤ 
 
Efter denna lilla kärleksfulla stycket ska jag återgå lite fint till min söndag. 
Kyrkan stod på nästa stop efter Skype världen. 
Vad är det som händer med mig? Jag gillar att gå till kyrkan! God freak? Haha... Nejdå. 
Men man sitter inte bara i kyrkan och lyssnar på någon prata om Gud. Man sjunger också, vilket jag älskar! Och låtarna vi sjunger är så vackra och underbara. Kanske är de det som gör att jag gillar att gå till kyrkan? Vem vet!
Gjorde lite små saker efter kyrkan, åkte till subway och åt lunch, kolla Solsidan och åkte och shoppa dem sista små detaljerna inför homecoming. Ser så sjukt fram emot det! Bilderna, sällskapet, maten, dansen och allt! 
 Åååå... Skorna jag köpte är underbart sköna att gå i. Högklackade svarta super fina skor, älskar dem! Och de bästa av allt, dem kan man använda till vad som helst!! skulle dock inte rekommendera att använda dem i vardagen men annars vart som helst, bröllop? Fest? Middag? YOU NAME IT! 
 
Basically, så har min dag vart kanon. Fick mycket ur denna underbara soliga varma dag!
Och nu väntar en kärleksfull säng som är lika trött i kroppen som jag. Mmm... Älskar min säng! 
Godnatt hela världen. 
 
Ps. Mamma, maila mig så fort du har läst mitt senatse mail, puss! 
 

OOHH... SO HOOOOOT!

Kategori: EVERYTHING

Hej alla underbara läsare. Sitter i min säng nu vid 8 tiden och känner någon slags julkänsla, konstigt men sant! 
 
Idag har jag inte gjort ett ända skit, seriöst. Legat i sängen hela dagen, kollat film och Skype:at med familj och vänner, lyckad lördag. Mer lyckad kommer den att bli för inte mindre än en timme åker jag iväg på bio med några vänner. Vet dock inte vad vi ska kolla på men det lär vi kommer överens om, right? 
 
Känner en liten saknad för er där hemma! Känner att umgås med vänner/familj, äta godis, snacka gojja och allt sånt skulle sitta väldigt mysigt nu. Vet inte vad som är problemet men dem känslorna kommer då och då. Kan såklart bero på att jag har vart så osocial hela dagen och inte gjort ett piss. Man ska ju helst vara så sysselsätt som möjligt så man inte börjar sakna allt och alla. Men jag tar denna saknaden med en nypa salt, like à boss. 
 
Julkänslan? Hur kommer de säg? Jag har ingen aning faktiskt! Tog lite frukt och gick ner till mitt underbara rosa rum, släckte taklampan och booooooom.... sänglampan lös så himla vackert och jag fick julkänslan och saknade tittande försiktigt fram. Så jag kände för att skriva av mig lite, så varför inte blogga? Så här sitter jag nu och saknar er och äter min ljuvliga frukt. Kan man begära mer?
 
Något fräckt som jag inte gillar så fruktansvärt mycket är... Att min vsyster bestämmer ganska mycket. Som idag kom hon in i mitt rum och sa att två kompisar till henne och en kompis till mig ska komma över och sova här, och alla ni där hemma vet att jag inte är världens favorit när det kommer till sova över. Så ikväll sover jag inte själv i mitt underbara rosa rum.
Hallå? Jag kanske inte vill de! Jag har väl också ett liv?! Herregud! Andas.... Ska försöka ta denna sak med en nypa salt, suck! 
 
Vad mer finns de att säga? 
Jo, Agnes är lite besviken på mig för att jag ska gå på "The prom" med en bög, hon tycker att jag kan gå med en snygg snygg amerikansk kille, ohlalal....!
Älskling, jag och Nathan är bra kompisar och har alltid roligt så nu är det bestämt! Puss på rumpan ❤
Och Klara prata med "du vet vem", lite Harry Potter varning, och återkom till mig så fort som möjligt så försöker vi hjälpa varandra fast vi är hundra mil ifrån varandra! Tacka gudarna för internet! Jag älskar dig! ❤
 
Och även om jag har en annan varelse sovandes i mitt rum inatt så tänker jag faktiskt Skype med er imorgon, inget kan stoppa mig från icke Skype:à med dem jag älskar. 
 
Bio time snart, så vi ses imorgon. Älskar er! 
Om han hade frågat hade jag ALDRIG sagt neeeeeeeej! ❤ MY GOD !!!! 
 

Hemma själv, igen.

Kategori: EVERYTHING

Ytligare en vecka i skolan med skratt, läxor, drama och ett steg längre i engelskan. 
Man blir bara bättre och bättre på att prata. Har till och med svårt att komma ihåg vissa ord i svenskan. Många vänner frågar om jag kan säga något och duktig som jag är glömmer jag ofta bort orden. Såklart kommer jag på det efter kanske 3-5min, haha! Måste alltså tänka ett tag. 
 
Igår fyllde min mamma 39 år. Grattis igen! 
Jag älskar dig! Hoppas du hade en underbar dag för de är du värd! 
Skype imorgon vid 4 din tid? 
 
Hemma själv, igen. Är faktiskt ganska skönt eftersom jag har vart en levande Zombie i skolan idag, så lite ensam tid är aldrig fel. 
 
Har vart väldigt lat idag. Sprang aldrig,  tog ett bubbelbad istället, lite bättre huh? 
Efter mitt underbara bubbelbad gjorde jag mig en kopp varm choklad med marshmallows, mer amerikansk kan det inte bli. 
Gilla jag det? Hur kan jag INTE gilla de? Så underbart! 
 
Varför är jag hemma själv? Jo, min vsyster är på de football game, regnar ute så jag tänker inte sitta ute och frusa rumpan av mig, just saying. Vbror är hemma hos vstorasystern och min vmamma är ute med några kompisar så jag, den tråkiga/trötta Felicia, är hemma och njuter. Eller jag försöker njuta, är inte något big fan av att vara hemma själv, tycker det är otäckt! 
 
Trött som en gammal uggla. Måste hoppa i sängs nu, puss på er! 
 

Nathan och jag. Jag och Nathan

Kategori: USA

Nyduschad och fräsch efter min 6km runda, stolt över mig själv!
Hunden sprang dock bara 3km så var tvungen att ta henne home och sedan springa på min egna hand, gick bra det också.

Skolan... Roligt som vanligt.
Blev frågad till The prom idag. Jag och Nathan are going... Ohoh! Jag och min best gay friend, awesome! Ser fram emot det. Är dock ett tag kvar men men...

Är så sjukt trött så gör ett snabbt och ointressant inlägg.
Blir ett kraftigare imorgon.

Ps. Imorgon (idag för er) fyller min älskade bästa mor år! 39 år!
Nästa år blir du 40 och jag 18! Du firar vi! Älskar dig mamma!

Godnatt/god morgon!

Ordet "amerikansk", vad tänker du på?

Kategori: USA

Probably the first and the last time jag någonsin kommer blogga såhär sent! Men är man upprörd så är man.
Ta fram penna och papper för nu kommer skvallret.. Or nyheten (?)!

UPPRÖR 16-ÅRIG TJEJ
Torsdags eftermiddag runt 7 tiden (?) blev en 16-årig tjej, vi nämner inga namn i detta inslaget, kallad tjock (chubby) av en 16-årig stor kille. Då menar vi stor, tänk bara amerikansk så fattar ni.
Hon tog det väldigt hårt eftersom hon aldrig någonsin har blivit kallad tjock. Där ljög vi! Hon har blivit kallad fet av sin syster men både hon och systern vet att det är på skoj men flickan tar det ändå personligt. Precis som jag gör, tar allt personligt! Samman träffande... Sisters!
Så ni kan ju tänka er hur jobbigt detta har vart för flickan som för första gången har blivit kallad tjock och att pojken verkligen menade de också, ajaj... Hur ska detta gå? Kommer dem någonsin bli vänner igen? Kommer dem prata med varandra? Hur många gånger kommer hon orka med att killen säger förlåt men vet innerst inne i huvudet att han alltid kommer tycka hon är tjock? Och den största frågan av allt. Kommer hon förlåta honom? SVAR: JA eller NEJ får ni reda på någon annan dag.

Min dag har vart fruktansvärt dåååli... bra!
Mina vänner stöttar mig genom allt och gör mig otroligt gla! Dem är så god och checka.
Lektionerna går bra. Man sitter en och en... Exakt som på film! Man har sin egna lilla bänk och sitter i rad och ser dum och stum ut, förutom jag som har ett stort glatt leende på läpparna, nästan varje dag.
Idag var det ju en annorlunda dag eftersom något tråkigt hände i torsdags eftermiddag (?).
Vet inte om nyheterna har kommit till Sverige men har ni hört om flickan som blev kallad tjock? Tråkigt att höra sånt.
Hur kan man vara så kallblodig och säga något sånt till en tjej som inte är tjock eller aneroxia (?) small utan en helt normal flicka. Inte tjock, inte alldeles för smal, helt NORMAL! Inte Chubby här inte!
FEEEEEEL!
Jag skulle lugnt kunna sätta mig in i hennes situation... Flicka lilla!
I'm here for you if you need to talk...!

Iallafall... Min dag! Förutom att jag vart nere då och då så har den vart TOPPEN!
Mina vänner gör den toppen. Eller vännerna, lektioner och alla dem snygga killarna som man ser varje dag som oftast gör ens dagar... Mamma Mia så heta, vissa av dem!

Har märkt att i USA är det väldigt väldigt väldigt, märkte ni hur många väldigt som kom in i bilden?, populärt att äta friterad kyckling med potatismos och vit sås. Inte min favvo mat men det går ner i magen gör det, underbart! Ganska gott också!
Varför tog jag upp detta för? Jo, vi, min vfamilj, åkte nämligen till en restaurang, (glömt namnet vilket jag är ganska duktig på att göra, kan då fortfarande inte alla mina vänners namn, pinsamt!) som min vfamilj älskar! deras favvoställe, inte mitt!
Tro eller ej, dem serverar BARA friterad kyckling, potatismos och vit sås, haha underbart! Dem är stora fan av stället .....
Men ska inte klaga... Annorlunda är bra!
Annorlunda är underbart!

Oj bubblan! Är klockan this much? Fyyyy!
Men hoppas detta inlägg gjorde er dag för att skriva om mina dagar för er tycker jag är otroligt kul!
Kan dock bli tråkigt ibland men när man har humöret uppe och känner bloggsuget då jäklar älskar man det!
Saknar kanske alla där hemma i kalla (?) Sverige.

Säger nu godnatt/godmorgon från "Folket från inslaget högre upp i inlägget" och ha en underbart bra dag. Ha de gött!

BAGEL IN MY HEART!

Kategori: USA

Ohh... Grabben gjorde min dag!!! Oh himmel! Mörk, lång, snygg och rösten, Omg!!! Hur fin kan man bli på en skala 1-10? 11... Alltså en typisk Felicia kille... Mums!

Bagels... Äter det hela tiden, mitt nya godis! Älskar det! Älskar det så mycket så att jag ska åker köpa med några påsar när jag åker hem, just saying!
BAGEL ❤ mig är såååå bästa vänner!

Skolan. Lika rolig och intressant som vanligt. Samma lektioner varje dag, härligt!
Känner att jag börjar komma närmare alla mina vänner, underbart!
Och tydligen finns det en kille, nämner inga namn!, som gillar mig såååå himla mycket. HJÄLP!!!?!?!?
Och jag ser killen som en bra vän, INGET MER! Förstår du det? Inget mer!

Fått höra mycket sånt här idag
"Oh... Felicia, I love your hair!"
"Felicia, you look so cute today and your hair is amazing!"
"Nice hair!"
Så den svenska tjejen på Heritages Rogers high school har fått mycket beröm av sitt hår idag, och sånt gillar vi!
Ska väl börja använda denna stil nu eftersom jag gillar den och enkel är den att göra.
Bulle och hårband... Typiskt amerikansk! Kanske därför alla gillar det, haha!

Blir ut och springa lite senare sen, puss och hej!

Ps. När kommer mitt godis? Lakrits!!!

Tiden går för fort ibland!

Kategori: USA

Tiden går så ruskigt fort. Snart har jag vart här i 2 hela månader, underbart!
Skulle dock vara skönt om tiden kunde gå lite lite lite saktare. Men njuter gör jag varje sekund.

Gårdagen. Herregud! Har aldrig frusit så himla mycket i hela mitt liv, kände att jag tog i lite men, iallafall kallt var det! Både inne och ute. Ute haglade hela dan och inne hade vår värme lagt av, mystiskt.
Men Värme är på nu så lider inte längre.

"Festivalen" ja. Skit tråkigt! Vi kom dit, kallt. Gick in till ett café beställde varm choklad och satt och prata, skönt. 15 (?) min senare åkte vi (jag, vsyster och två kompisar) hem till oss och baka, kolla film och hade allmänt kul. Jag tråkmånsen åkte även hem till Matt senare på kvällen och kolla film med honom och två andra killar. Blev skräck, ajdå! Men tro eller ej, jag kunde sova! Ohyeah!
Blev hämtad av min käre vmamma, åkte hem. Väl hemma blev jag sugen på att ta en liten löprunda så gick ut med hunden i mörkret. Inte världens bäst idé att göra efter två skräckfilmer, men överlevde!
Efter 4km orkade inte Heidi springa någon mer så de var bara att bege sig hemåt i kylan och kolsvarta natten.
Gick till sängs vid 11 (?) tror jag.

Dagen. Inte hänt speciellt mycket. Skype:at men min underbara älskade mamma och min andra fina halva. Gud vad jag saknar er!
Vart i kyrkan och handlat lite smått och gott, haha!

Snart ska jag börja bege mig ut och springa med hunden, ska försöka få henne att springa 5-6km idag. Och efter allt jobb ska jag ta en varm dusch som ska innehålla hårinpacking och hela kittet, underbart!
Sen sängen, puss på er! Natt natt.

Ps. Grattis Hofberg! ❤

Sverige...

Kategori: EVERYTHING

Lider med er där hemma i Sverige! 
Vädret här är så trist...!!! 
Regn, hagel och mer regn. Oj, glömde kallt. 
Men sitter inne i något café och dricker varm choklad, tacka gudarna för värme. Puss
 
Ps. Bloggar mer när jag kommer hem. 

Killparfym, hur är det möjligt?

Kategori: EVERYTHING

Nu sitter man här ytligare en dag och skriver till alla er där hemma som är så nyfikna om min lilla dag. Men tråkig som jag är kommer jag tyvärr inte göra er dag, eftersom det inte har hänt något speciellt, som vanligt. 
 
Killparfym? Hur är det möjligt att JAG luktar killparfym? LOL. Jo. Såhär är det, Nathan hade tydligen inte något att göra så han dränkte mig i parfym... Klagar inte, det luktar ju gott men helt plötsligt! Från ingenstans... Tack Nathan! 
Han är en söt liten pingla. Det bästa med honom är att han är gay...!!! Juste Theresa! Homosexuell (?), heter det så när man är gay?
Jag som heter Felicia har alltid velat ha en gay kompis och vad har jag inte nu? En gaybestfriend... Awesome! 
 
Men herregud.. Har ju inte berättat att jag har blivit bjuden på homecoming! Det var så gulligt! 
Jag som är svensk är inte van att bli bjuden på sånt så det var väldigt nytt för mig, haha! 
Men jag var duktig och sa ja! Huvudsaken, right?
 
Tog en liten paus från bloggandet.. Så efter 6h är jag nu hemkommen från min study buddy. Ohboy... Alltid lika trevligt, LOL. 
 
Bomben trött är jag just nu... Mina ögon är så tunga, nästan lika tunga som en stor sten du knappt kan bära. Kan ni tänka er hur tunga mina ögon är då? MEGA TRÖTTA! 
Så borsta tänderna och sen sova. Nu säger jag godnatt till alla i Arkansas och god morgon till alla er i mitt hemland Sverige, älskar er hoppas ni får en toppen dag. 
 
Ps. Är inte säker på om jag kommer kunna blogga imorgon eftersom jag sover inte hemma, godnatt. 

Amerikansk dag... Eller vanlig dag?

Kategori: USA

En glad Felicia bloggar från andra sidan jordklotet idag, happytimes!!!
Skulle bli ännu gladare om jag fick lite lakrits i posten nån dag!!!!! DÖÖÖÖR.... Här borta!
Kom igen!!! Godis?!? Vart är det? Mamma? Pappa? Theresa? Exakt, Theresa... Vart är det?

Igår var jag inte liten. Jag gick till skolan stolt, även om min bebis är trasig, och umgicks med mina vänner och lyssnade lydigt på vad mina lärare hade och säga, riktigt klok har man blivit eller så är det skolan här som är lätt.

Jag måste berätta att vi har en utbytesstudent från Norge som tjatar hela jävla tiden på att vi svenska är så dumma och vi kan ingenting... ANDAS!!!
Herregud! Jag står inte ut!
Om jag kanske inte fattar ett ord eller vad som helst får man kommentaren "det är bara för att du är svensk tjej" eller "alla svenskar är dumma så det är därför hon inte fattar".
Vi umgicks rätt mycket i början av läsåret men idag ignorerar jag honom ganska mycket. Jag kan prata med honom och bete mig moget men jag står bara inte ut med alla hans jobbiga kommentar!
Och neeeeej... Norge är inte bättre än Sverige. Eller vad tycker ni?
Juste glad Felicia var de!

Igår kom vsystern och hennes man över på baconsandwich middag. Ohboy.. Så himla gott!
Åt middag med alla och hade de underbart trevligt! herregud bad vi skratta!
Efter den underbara middag gick jag ut och sprang min runda och gjorde lite stryka på de... Och sen var man alldeles för trött för att vara vaken så sängen som kallade på mig... "FELICIA!". Så det var min underbara dag.

Dan idag... Vart ska jag börja? Rolig, underbar, snabb och allt sånt amerikansk.

Är dock så sjukt trött just nu men min dag har vart otroligt skön.
Älskar livet här!

Hoppas ni där hemma har det så otroligt skönt... För de är ni typ värda! Godnatt.

Ps. Neeeej, Klara! Du är INTE jobbig! Jag älskar dig... Just dig!!!
Tack för en trevlig stund igår... Saknar dig ❤

RUNDTUREN

Kategori: USA

Efter denna rundtur kom svetten fram... Sitter och lökar sönder, eller inte! Sitter och äter frukt och skriver på min alldeles egna iPad, är man underbar så är man! Skoja!

Rundturen gick bra men bättre ska det bli! TAGGGGA! TAGGGA MARATON (?)!!!! GAAAH... SUPER TAGGA!

Min kärleksfulla dag i ord

Kategori: USA

Okej. Den här gången var det INTE mitt fel! Jag loooovar! Okej?

Samma schema varje dag så helt enkelt en vanlig måndag, trodde jag. Börja med att jag var på glatt humör fram till sista lektionen när jag och en kompis, plus hundra andra elever, gick i korridoren och försökte komma fram. Man tar seriöst i från kung och fosterland, nä, överdrev lite men många människor är det!
Iallafall. Där gick vi två små tjejer i korridoren bland massa stora människor. Två små tjejer och de händer just oss, eller mig.
Jag håller så fint i min mobil och killen framför mig kommer åt min hand och gör så att jag tappar min mobil. Och vad händer inte? Jo, min bebis går sönder och jag ställer mig och skriker. Nä det gjorde jag inte men otroligt arg blev jag!
Kände hur irritationen var på väg att sprängas så gjorde min lilla meditation... Räkna så fint till 10 och andades i mellan åt.

Så nu går jag med en vit trasig iPhone 4 och varje gång jag ska svara på ett sms hugger det till i hjärtat av att se sprickan, eller rättare sagt sprickorna.

Killen som "gjorde" det, var såklart inte medveten om händelsen så han märkte ingenting. Han fortsatte och gå som ingenting hade hänt medan jag stod och böla bakom ryggen på honom och bad till Gud att fixa min mobil. Men eftersom jag inte har trott på Gud så länge så hjälpte fanskapet inte mig, tack så jävla mycket!
Och folk som tror på dig, hahah! Ta inte illa upp alla ni som tror på honom/henne (?) jag gör ju "också" det.
Men men... Skickade iallafall ett ilsket mail till min käre mor där jag skrev av mig alla mina känslor om händelsen och fick tillbaka ett kärleksfullt mail av henne. Mamma, du fick mig att se på den ljusa sidan. Du är min Gud! God bless YOU!

Middagen är snart serverad och springkläderna ligger redo på sängen. Känner hur taggad jag är på att gå ut i 40 minuter.
HÖG, mega HÖÖÖÖÖG, musik i öronen och hunden bredvid mig och bara springa loss... Hejdå tjocka Felicia and welcome back Swedish Felicia.

Hoppas er dag i Sverige var lika kärleksfull och hatfull som min. Puss på er! Dröm gött och sov sött!

Ps. MY OTHER HALF, CALL ME MAYBE? 😏💞

Tagga....!!!

Kategori: USA

Vad ska man säga? Jag älskar min familj här borta!

Min dag har varit så underbar. Fått vart hemma själv i ungefär 7h och de kan vara ganska skönt ibland!
Jag har städat, kollat på film eller filmer och vart ute och gått med hunden, en perfekt söndag.

Jag brukar nojja väldigt mycket när det kommer till hemma själv men jag har hunden och den får mig att känna mig safe, så de är skönt!
Blir dock väldigt rädd när Heidi (hunden) börjar skälla på saker utanför och springer runt som en galning... Inbrottstjuv or what?
Men börjar vänja mig så... De är inte så jobbigt längre men men..

Sista rundan jag gick med Heidi var runt sju tiden på kvällen och guess what? Jag gick ut med shorts... Varmt och skönt. Blir ni inte lite avundsjuka nu, ni där hemma i Sverige? Hahah... Shorts och en stor fet tjocktröja gick jag ut med klockan 7 pm (19.00), lite avundsjuka lär ni bli! hahah.... min älsklingströja fick jag av min vsyster Rylee, älskar den! Musse pigg tröja!

Juste... Nästa år i augusti ska jag, mamma, Micke, Elin och massa massa flera springa maraton något... Ser så fett fram emot de!
Så mamma or Micke anmälde mig idag. Så nu taggar jag... Träning varje dag!
Ut och springa VARJE DAG.. Fram till augusti!
Önska mig fett lycka till! Haha... Är så sjukt taggad så nu ska jag gå och ta en nybakad kaka som min vmamma har bakat. Godnatt på er där hemma!
Hoppas ni får en varm och skööööönt vecka, puss.

Ps. Micke skickade ett sms till mig idag om maraton grejen och han tjata inte lite om att jag skulle lägga ut de smset på bloggen. Suck! -.-
Så efter all tjat så gjorde jag det. Är du glad nu?!?
Du fick ditt sms publicerat! LOL