Be strong. Never give up. Stay positive.

Va de nån som sa kalkon?

Kategori: USA

Hejjpa, eller hur det stavas, mamma? Pappa?

Första lediga dan från skolan. Njuter jag? Klart jag gör. Det bästa av allt är morgnarna, sova hur länge som helst, äta frukost framför Greek, ta en låååång skön dusch osv osv. Det är livet att vara hemma men samtidigt tråkigt. Ingen skola, inga lektioner, inga roliga personer osv osv.
Bästa delen är slippa all "stress" som förekommer i min vardag. Lite roligt, jag känner knappt av nån stress i min vardag, livet leker.

Idag blev huset plötsligt fullpackat. 9 släktingar kommer över och sover till söndag. Underbart.
Känner såklart ingen men alla verkar trevliga och mysiga. Ser fram emot vår Thanksgiving middag som firas imorgon. Får heller inte glömma black friday. Fredan då alla affärer har rea och det är slagsmål om vem som får bästa saken först. Har hört otroligt knäppa historier om black friday hur alla verkligen köttar och slåss om saker och ting. Craaazy...! Black friday börjar prick 00.00 fredag kväll och de är då folk börjar slåss och springer till affärer och röjer stället. Man shoppar dygnet runt och det är verkligen den som kommer först är bäst. Vill du ha något från en affär så spring och ta de annars är det borta. Så man kan ju tänka sig hur crazy de är. Man får verkligen använda sina armbågar och kriga för kung och fosterland. Det är lite roligt för folket här i USA är besatta av kuponger, lite för besatta kanske? Vet inte om människor är besatta av kuponger där hemma men här sparar man på allt som går att spara.

Imorgon är det den stora dagen och jag bara längtar tills jag sitter vid matbordet och äter all mat som serveras, längtar speciellt till kalkonen. Felicias första Thanksgiving med kalkon. Har såklart ätit kalkon förr men aldrig såhär som amerikanare gör, stort steg för mig.

Blir förhoppningsvis bio för min del på fredag med Matt, hans bror och hans flickvän. Vi ska kolla påTwilight part 2. Hoppas den är bra och underbar.

Nu ska jag vara social med min iPad och kolla på Greek och sedan bädda ner mig och sova gott och drömma om kalkoner. Puss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: