Be strong. Never give up. Stay positive.

Utomlands känslan är toppen

Kategori: USA

Känslan av att gå ut med hunden klockan åtta på kvällen med bara shorts och t-shirt och känna lukten av utomlands, de är en underbar känsla!!!

Idag har jag vart hemma från skolan eftersom min rygg har blivit väldigt dålig efter bowlingen. Så till nästa gång då de är bowling ska jag avstå.

Har legat i sängen och kollat på Greek hela dan idag. Riktigt skönt må jag säga men min rygg har inte blivit nån bättre, känns som att den blivit värre. Men ska bita i de sura äpplet och försöka ta mig till skolan imorgon. Men utan värktabletter gör de förbaskat ont men jag kan inte leva på värktabletter hela livet, Right?

Men utifrån min rygg går livet som de ska, bra och härligt!
Igår hade jag en dålig dag, kände att livet sög och jag ville bara hem till mamma och pappa men antar att ibland har man dem dagarna också? Sånt är livet.

Har skrivit klart brevet till dig mamma, blev inte något litet brev. 8 hela sidor, fick inte bara lite skrivkramp!!!! Men de är värt varenda sekund!
Funderar. Slut funderat, klart ska jag skriva ett långt brev till pappa också men de gör jag imorgon för orkar inte göra de nu. Inte bara för att min hand mår skit utan även för att klockan är mycket och jag måste få så mycket sömn som möjligt för att ens orka med i skolan imorgon.

Tar min blogg och säger hejdå till alla min trogna läsare, puss hej.

Ps. Bilden är tagen för din skull pappa. Inte världens godaste dricka men om du gillart så accepterar jag de! Älskar dig pappa ❤

Kommentarer


Kommentera inlägget här: