Be strong. Never give up. Stay positive.

Uppskattar detta..

Kategori: EVERYTHING

Vet på fullaste allvar inte hur jag ska börja detta inlägg, konstigt. 
 
Något jag har funderat på ett bra tag är att jag är så lyckligt lottad. Jag är här i USA helt själv och får uppleva nya grejer varje dag. Känner mig som en ny person, och de är en skön känsla. 
Kan sitta i ett klassrum och drömma mig bort, helt plötsligt. Tycker de är så himla stort att alla här pratar engelska, dem har sin egna stil, sina egna grupper och allt som finns i film finns här i verkligheten. Och det är inte många som uppleva det, så jag är så thankful för allt de här. Ni som har stöttat mig i tre månader och fått mig att tat mig igenom detta både med och utan er hjälp. Ni är änglar som tror på mig och jag uppskattar er till hundra. Låt Gud va på er sida. 
God freak? Huh... Me? Tss... Seriously no. 
 
Vaknade på rätt sida av sängen idag och kände mig på topphumör, vilket gjorde att jag tog mig igenom denna dag med ett stort leende på läpparna. Jag älskar dem dagarna när du vaknar glad och går till sängs som en trött men samtidigt glad person, skön känsla det där. 
Eftersom jag var på bra humör idag så kan ni förstå att denna dag var bra och härlig. Fick tillbaka mitt matte prov som jag då råka skrapa fram ett A på, stort! Och det gjorde ju min dag ännu lite bättre. Känns lite trist att jag inte kan springa hem till mamma och pappa och visa upp proven men den tiden kommer då jag åker hem till Sverige. 
 
Snart ska kommer den berömda helgen, thanksgiving. Kommer särkligen gå upp några kilon eftersom man bara äter mat, mat, mat och lite mer mat. Inte för att jag klagar, jag älskar mat men känner att mer kilon behöver jag inte lägga på. 
Imorgon efter skolan eller förhoppningsvis på lördag ska jag ta en liten springrunda, var ju ett tag sedan trist trist. Känner att jag måste bli bättre på det för när jag kommer hem blir det maraton med la familia på 1 mil. Och mitt mål är att springa skitet under 50min. Så här har du mitt mål Micke. UNDER 50 MINUTER. Tycker de ska bli VÅRT mål, under 50 minuter.  
 
klockan börjar närma sig nio och jag känner för att sängen kallar mer och mer. Så nu säger jag hej då och ni ska veta att jag tänker på er varje dag även om jag inte hör av mig VARJE dag, puss. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: