Be strong. Never give up. Stay positive.

Sverige levererar

Kategori: EVERYTHING

Sverige levererar. Jag, Felicia Leinonen, levererade stort på Wii här om kvällen. Jag visade mig skills som ingen i huset visste om. Berättade inget, spelade bara och levererade som aldrig förr. Alla blev förvånade och tyckte man gjorde värsta feta jobbet. Men jag klagar inte, jag vet ändå hur man spelar Mario cart and just dance. 
Gårdagen var rätt tung för mig. Kände lite hemlängtan, tyckte allt var allmänt tråkigt och allt sög. Jag försökte göra allt för att få bort mina jobbiga tankar så tog en 40min promenader i värmen. När jag kom hem var tankarna fortfarande kvar så jag ringde upp min andra halva och pratade på som att jag satt i mitt där hemma i Sverige och hon i sitt, precis som gamla tider. Hon fick mig iallafall att tänka på andra saker, tack älskling. Saknar våra myskvällar tillsammans, även våra morgondagar. 
 
Senare på kvällen när jag hade pratat klart med Klara, mamma och Micke var livet lite bättre. Jag umgicks med folket där uppe. Vi bakade cupcakes och choklad något, otroligt gott. Vi fixade även milkshakes och popcorn och spelade Apple to Apple, roligt spel. 
Vi skulle även kolla på film men blev alldeles för sent så jag och R gick och la oss. 
De var i stort sätt min dag igår. Deprimerande men Bra. 
 
Idag skippade vi krukan, otroligt skönt! 
Så idag ska jag ta det lugnt, ta en promenader i solskenet, kolla på Greek, möjligtvis åka hem till matt på kväll men just nu orkar jag verkligen inte gör någonting med honom, bara ligga i sängen och ta de lugnt. Så får se vad dagen har att bjuda, lite Skype kanske? 
Puss
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: