Be strong. Never give up. Stay positive.

P.S. I love you

Kategori: EVERYTHING

Jag bara känner att denna vecka kommer bli tuff speciellt om någon omogen pojke eller flicka jävlas med mig för då kommer jag spricka. Felicia är inte på humör denna vecka, bara förvarnar er alla där hemma. 
 
När alarmet gick igång idag vid 6 rycket ville jag bara ligga kvar i sängen hela dagen, kände även att jag var på dåligt humör redan då och ville bara försvinna. Men tog mig igenom denna dag hyfsat bra. Humöret gick upp och ner hela tiden. Ena sekunden på topp andra sekunden hjälp mig härifrån. Men utifrån mina humörsvängningar har dagen vart okej. Inte allt för jobbig för min PMS vecka och inte allt för rolig. 
 
Efter skolan idag ringde min andra halva till mig för hon kunde nämligen inte somna innan hon berättade hennes glad nyheter för mig. Hur underbar är inte hon? Tar mig före hennes skönhetssömn. Söta hon ringde inte tidigt heller. Klockan var väl runt 12 (hennes tid, 17.00 min tid)  när samtalet började och lite efter 1 var klockan när vi sa hejdå för denna gång. Och gudinnan som hon är skulle hon upp klockan 7 dan efter, stark, vacker och underbar. Går de verkligen ihop? Klart de gör! Saknar dig så otroligt mycket, Klara! Och jag är såååååååå stolt över dig att du ....... Du vet nog vad! Älskar dig. 
 
Efter middagen idag hade vi en lite familjestund. Film kollande och efterrätt. Jag åt dock inte efterrätt eftersom jag känner mig så himla tjock nuförtiden så måste dra ner på sötsaker. 
Vi kollade på P.S. I love you. Underbar movie. Ni som inte har sätt den. KOLLA PÅ DEN! Flera av er har säkert redan gjort de men okej, bryr mig. Men ni som INTE har, kolla!
 
Igår var de farsdag, älskar dig pappa! 
Och jag hoppas Theresa och lillebror tog hand om dig riktigt väl, för de är du värd! 
 
Ny tar jag min slöa kropp och kryper ner i sängen och säger hejdå för idag, hoppas ni har en toppen dag imorgon, eller idag för er (?). Tidsskillnaden gör mig galen, godnatt. 
P.S. Börjar bli kallt ute nu, fybubblan. 
En av alla klubbar i skolan. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: