Be strong. Never give up. Stay positive.

Njut av livet.

Kategori: USA

Julkänslan som rusar genom hela kroppen när man sitter i bilen och lyssnar på julmusik och kollar ut bland alla byggnader som har julbelysning. De kallar jag julkänsla.
Kommer bli en fin upplevelse att fira jul här i USA, ser fram emot det som in i bomben.

Dagen började riktigt bra men slutade även ännu bättre.
3 veckor kvar till jullovet. Njuter varje sekund!
Första dan i skolan efter ett "långt" break. Var trevligt att få träffa allt och alla men ganska segt att gå upp ur sängen runt 6, men värt de. Klappade mig själv fint på axeln när jag väl satt på golvet och sminkade mig med Darins underbara musik i bakgrunden. När man lyssnar på hans fina stämma vet man att dagen kommer bli lika perfekt som en stjärna på himlen.

Skolan gick helt normalt. Fick många frågor om vad jag tyckte om thanksgiving och vad ska man säga? Jag älskar mat. Efterrätter. Sällskap. Tackheten. Och de är precis det som thanksgiving är tillför. Tacka för allt.

Något som vi SKA börja med mamma och pappa är familjekort till julen. Fick nämligen uppleva denna lilla kärleksfulla stämning idag. Vi, alla i min vfamilj, åkte till nån slags butik och tog massvis med julkort. Så himla trevligt och stämningen var underbar. Fast alla var trötta efter sin första dag i skolan/jobbet tog vi oss igenom detta som en stor lycklig familj. Gillar min vfamilj oerhört mycket.

Efter en skön dusch med Victoria's Secret produkter på kroppen ska jag krypa ner i min nybäddade säng och kolla på Greek och njuta av varje sekund.
Eftersom jag älskar min säng tänkte jag dela med mig lite av min älskling. Titta lite längre ner.

Tips.
Vill du göra något mysigt med familjen?
Ta med dina hjärtan till en mysig, kärleksfull fotobutik och ta lite mysiga bilder som kommer bli till stora och underbara minnen fram i livet. Och försök njut av varje sekund. Livet är till för att njuta med dina nära och kära.
Med det avslutet säger jag godnatt och önskar er en trevlig dag.

Kommentarer

  • Morgan säger:

    Om 4 veckor är det jul.

    2012-11-27 | 07:17:43

Kommentera inlägget här: