Be strong. Never give up. Stay positive.

Killar och Tjejer, Starbucks is The Word.

Kategori: EVERYTHING

Känner att glädjen börjar komma ikapp och är inte det en underbar känsla? Men jo visst är de det! 
 
Fick ett underbar mail av min käre mor idag. Och de gjorde min dag, älskar dig och saknar dig som in i bomben. Tänker dock hela tiden att snart ses vi och då är vi stuck with each other forever, and that sounds perfect. I love you mom! 
 
Hur går de egentligen för mig i skolan? Jo, tack de går för underbart. Skrapa fram ett À på mitt senaste matte prov, wonderful. Och alla klasser lallar man runt i och gör sitt bästa. 
När jag kommer hem till Sverige kommer jag vara en ny människa som kommer fokusera på skolarbetet och ta nya tag. Gjorde dock alltid mina arbeten i tid och allt sånt men nu ska jag trappa upp ett steg. 
 
Dagen började segt, riktigt segt, eftersom idag, imorgon och på fredag är inte Josephine i skolan, suck. Negativa grejen med de var att första lektionen satt jag där som en tönt och lyssnade på Coach Jonhson  som en blond tjej. Jag och historia går inte ihop, har aldrig vart ett stort fan av historia, men jag har ett B så de är alltid något. 
Utifrån att Josephine inte var i skolan idag har dagen vart bra. Var på great humör efter skolan. Lisa, Matts mom, kom och plockade upp mig och Rylee från skolan och körde oss till vmammas jobb. Var där i ungefär 5min, inte ens de. Tog lite foton och pratade. Livet. 
Onsdag. Vilket innebär kyrkdag för mina syskon. Men eftersom att jag och min vmamma är för coola för kyrkan åkte vi till starbucks och fixade massa thanksgiving cards som ska skickas iväg till massvis med folk, underbart. 
Vi kom överens att detta var något vi borde göra om snart eftersom vi båda tyckte de var riktigt avslappnade och skönt. Vilket fick mig att tänka på dagens tips. Kommer längre ner. Missa inte!
 
Klockan börjar ticka iväg och de innebär att jag måste börja avrunda och säga hejdå till alla mina så ankungar där hemma i mitt hemland. 
Jag älskar er och alla bilvägar i Sverige. Konstigt nog så saknar jag bilvägarna i Sverige och alla butiker man kör förbi, konstigt men men ibland är inte hjärnan alltid på topp.  
 
Får sällskap av en av katterna ikväll, riktigt gosigt. Vet dock inte om katten kommer tycka de är gosigt eftersom jag rör mig mer än vanligt när jag sover. Så om jag mosar dig, vilket jag inte kommer göra men om, så kom ihåg att jag förvarande dig. Puss Godnatt på er. 
Ps. Om det är till nån hjälp för er där hemma så börjar de bli lite kallare ute nu, Haha. 
 
Dagens tips. Stressad? Miljoner things to do? Åkt till ett mysigt café, beställ en god kopp av de du älskar och jobba på de du behöver. Kanske är de det som får dig att lugna dina nerver än att sitta på kontoret/hemma och höra alla dessa jobbiga och samma ljud hela tiden. 
Testa!!!
Positivt:
Ny miljö, lugna människor, skön musik, inga barn/arbetskollegor som stör, ljudet av storstan och lukten av alla goda drinkar och bakelser. 
Negativt:
Kostar (om du bryr dig om sånt), vad mer? Kommer inte på något!  
Men testa, de kanske hjälper dig. Vem vet, de är bara du som kan ta reda på de, hejsvejs. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: