Be strong. Never give up. Stay positive.

Ibland är livet tufft.

Kategori: EVERYTHING

Well.... Hello everybody! 
Min fantastiska dag har vart helt okej. Skypat med mor och vän, umgåtts med Josephine, vart med matt och testat militärkläder igen... Hur underbart är inte de på en skala 1-10? 
Ni förstår inte hur mycket jag respekterar Matts pappa! Han är en sådan go man. Han är trevlig, snäll, riktigt rolig att prata med, kan nästan allt och en förre detta militär. Från början trodde jag att han var väldigt sträng och hård av sig men de visade sig att han är en väldigt lugn och trevlig människan. 
 
Har seriöst inget mer att säga om denna dag, I'm sorry! 
Men jag tänkte kasta in lite bilder på mig och min nya kompis som jag måste ge tillbaka innan den första december, sorgligt men riktigt sant!
Ibland är livet tufft, trust me! 
 
Ohboy, en trött flicka kommer vakna upp imorgon. Bäst att krypa ner i sängen och sätt in hörlurar i öronen, skruva upp musiken och sova med min käre nalle jag fick av min käre far, syster och lillebror before jag åkte. Känner mig riktigt lost utan den om jag sover borta eller något. Har ju ändå haft den i 3 och en halv månad snart. Tack så jättemycket för nallen. Godnatt och sov så gott eller god morgon, jag hoppas din dag får mycket skratt och glädje i sig för de är du värd. Puss.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: