Be strong. Never give up. Stay positive.

Ditt biggest fan!

Kategori: EVERYTHING

Kära medborgare i Sverige. Här kommer lite bilder från gårdagen och dagens färska och ny tagna bilder. Det finns väl inget bättre än färska bilder? 
 
Klockan är ruskigt mycket så tyvärr kastar jag in tre olika bilder som innehåller olika bilder, well de lät konstigt men men.... Sånt är livet, sån mycket falskhet vore här... Och så vidare. 
 
Som ni ser i första bilden så umgicks jag med J igår (och idag och imorgon), vi var på en liten shoppingtur. Och eftersom julen är snart framme så har såklart alla amerikanare börjat pynta inför julen, vem älskar inte det? 
Så jag och J som är turister för ett år tog fram våra mobiler och börja plåta och hade de kul. 
Dagen slutade med Kina mat, hyrda filmer, mycket snack och sen läggdags, men är de helg så är de! 
Jag tror vi båda uppskattade hela dagen tillsammans. 
Dagen. Köpt underkläder på Victoria secrets, ätit min första hamburgare från Mc och vart med matt och busat runt men honom och Josephine. Som ni ser på bilderna så har jag testat hans pappas militärkläder, ja, han är förre detta military. Han håller fortfarande på med militären men han är någon slags chef eller något. Jag vet de är riktigt häftigt så jag respekterar honom fullt ut. Fick även världens häftigaste sak av honom som har föllt med honom ett bra tag in the army.
Vi kollade faktiskt aldrig klart på någon film, vi hoppade mellan 7 olika filmer så tillsist blev vi väldigt rastlösa allihopa så vi bestämde oss för att spela Xbox K something. Hur kul som helst! Vi dansade i några timmar och efter många dansmatcher ville jag spela boxningsspel så böt till de men lackade väldigt fort för fattade knappt hur de gick till. Slog då och då, fingrade på alla knappar samtidigt och höll på så ett tag tills jag gav UPP. 
Juste, vi kollade även på filmer från Matts pappas tid som militär, riktigt häftigt! Jag är seriöst hans största fan! Beundrar hon till tusen för de han har gjort för detta land! 
Vad hände mer? Jo, vi pratade och hade de allmänt kul. 
 
Som jag sa för ungefär 20min sedan så är klockan bubblan mycket så vi ses imorgon, älskar er! 
Ps. Skype imorgon mamma? Pappa? Love y'all! 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: