Be strong. Never give up. Stay positive.

Äntligen........ !!!!!

Kategori: EVERYTHING

Nu sitter jag här både ledsen, arg, irriterad, trött, glad, riktigt glad faktiskt. Ja, här kommer alla känslorna på en och samma gång. Denna låttexten passade oerhört bra in hit. 
 
Är precis hemkommen från mattie. Kanske inte vår bästa tid vi haft tillsammans eftersom när jag är sur så ska INGEN prata med mig. Jag måste bearbeta min ilska på egen hand. Så vi satt långt ifrån varandra och kollade på One Tree Hill. By The Way, jag har saknat det så himla mycket. Ångra nästan att jag inte tog med nån dator, bra jobbat. 
Har såklart min iPad men de är inte samma sak. 
 
Skolan. Vad finns de att säga? Rolig, tråkig, underhållande, mysig, både roliga och tråkiga lektioner. Beror på vilket humör du är på. Är jag på bra humör är skoldan din bästa vän. Dåligt humör då vill jag bara skrika något på svenska mitt i lektionen, så känner jag när jag är mest som ilsken. Som tur gör jag då inte de men tro mig jag skulle lugnt kunna göra de. 
De ända dem skulle tänka var särkligen "galen utbytesstudent". 
 
Det kom idag. Det jag har väntat på så himla länge, packet från mamma och Micke. Tack!! Svenskt godis gör min dag, just saying. Äkta Svenne här borta! Sigtuna i mitt hjärta. 
Vet dock inte om de är det packet som kom bort eller det som ni skickade förra helgen (?). Märker de i brevet. 
Juste, nu ska jag säga hejdå och njuta av mitt brev och godis jag fått av min älskade mamma. Älskar dig, puss. 
God natt Sverige. 
Testade även världens godaste flingor idag hemma hos matt. Ohhhh.... Ska ta hem till Sverige! 
 
Min bakgrundsbild på mobilen, just saying. Jag har världens finaste och sötaste lillebror. Älskar dig! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: