Be strong. Never give up. Stay positive.

DAGENS UNGDOM

Kategori: EVERYTHING

O tjäre gud … Alltså den senaste timmen har jag bara tänk på en och samma person …  Det är helt sjukt! Okej, jag är inte kär … Det är svårt att förklara, det är seriöst inte något emellan oss, vi smsar, pratar med varandra och umgås med varandra men jag vill inte något mer än så! Och det är grejen … jag vet att jag inte vill mer för jag har redan sagt att jag inte vill ha pojkvän nu men ändå tänker jag på honom som om det vore något mer! Det är helt stört… Jag känner ingenting för honom, jag gör seriöst inte de! Men varför tänker jag på honom? Det är som att han gör mig deppig på ett negativt sätt, jag mår inte bra av att tänka på honom…

Jag kommer ihåg när jag pratade med M och han påverkade verkligen mitt humör… Om vi bråkade blev jag alltid sur och det gick oftast ut över mina föräldrar och nu är det ungefär samma sak! Om vi små bråkar eller om jag tänker på honom blir jag deppig… Det är inte normalt! Alltså påverkar han mig på något vis, men jag vet inte riktigt hur!

Okej… Jag tänker inte på honom hela tiden men så fort jag gör de så är det någonting som säger att det här är fel och att jag borde sluta innan det går för långt! Men ändå finns det någonting som säger tvärtom, att jag borde fortsätta prata med honom.
Det är inte lätt att vara ungdom i dagens läge!

NERVÖS

Kategori: USA

God morgon, jag börjar bli väldigt nervös nu... För det är inte länge kvar tills jag åker till USA eller haha... okej det är ett halv år kvar men det kommer gå jättesnabbt. Mamma har också börjat bli nojig över min resa så det är inte bara jag som är nervös! Men det ska bli så kul att åka, klart man får vara nervös men det är så jobbigt att vänta! Jag får helt enkelt ha tålamod.... Jag vill också få reda på hur min värdefamilj kommer vara och vart jag kommer komma någonstans.
Kan ni förstå hur jobbigt det kommer bli när jag ska säga hejdå till min familj på flygplatsen? Jag kommer seriöst inte vilja åka.... Jag kommer vilja stanna kvar med dem, men det positiva är att dem kommer komma efter 8 månader och hälsa på mig, vilket är bra men det är ändå 8 månader utan mina föräldrar..... Hur ska jag klara mig? Jag vet inte.. Jag får hoppas jag får det riktigt bra och trivs där borta!