Be strong. Never give up. Stay positive.

Paranoid?

Kategori: USA

Jag, Felicia Leinonen, går genom korridor till korridor påväg till min engelska lärare som har mina slut resultat för terminen. Skraj som vanligt hoppar jag då till då och då och kollar bak lite fler gånger än vanligt. Tankar for om kring "varför är alla ingångsdörrar låsta i skolan?" "Vad har jag fått för slut betyg denna termin?" "Är det någon bakom mig?" "Varför har killen framför mig sina händer i jackfickan?" "Vad håller han i?" "Vad tar han fram?" "Borde jag gå saktare?" Osv. Hur kommer det sig att jag har dem här tankarna?

Dagen började som vanligt åkte till skolan, klev ut bilen och börja gå mot ingången då jag och R ser flera stora skyltar om att alla dörrar är låsta. Va? Varför? Min första tanke va "Pistoler!" Små skraj gick vi till dem andra dörrarna som skulle vara öppen men som finns längre upp på skolområdet. Frusna och fredagsglada gick vi in i värmen och börja små tjattra med våra vänner. Jag kände att min oro började komma fram mer och mer då jag börja höra flera människor prata om varför dörrarna var låsta? Och lite sånt. Jag orkade då inte med mig och min oroliga känsla så vi (jag och J) gick till en snäll lärare och fråga vad som pågick, och till svar så ska dem börja med att låsa alla dörrar så ingen kommer in i skolan och börja skjuta elever.
Orkar inte med USA just nu. Varför ska de vara så komplicerat? Från och med nu kommer jag vara paranoid och längta tills dem öppnar dörrarna för de känns otäckt om man ska behöva gå i en skola som håller oss elever som "fångar". Jag förstår med hela mitt hjärta att dem vill hålla oss säkra men de hjälper inte, är man orolig och känner inte sig speciellt trygg så går inte det att ändra. Jag tycker de är otäckt att dem i huvudtaget ska behöva låsa ALLA dörrar bara för allt som har hänt!

Eftersom att vi har haft final tests denna vecka så har vi fått sluta skolan vid 12 om man inte då har yearbook och måste stanna kvar, men de var roligare än vad jag trodde så klagar inte speciellt mycket. Iallafall. Så efter 12 blev skolan knäpp tyst och de finns knapp någon kvar. Så runt 2 tiden fick jag en rolig ide, jag ville veta mina slut betyg för terminen för min engelska lektion, bra ide. Här gick jag då ensam i korridor till korridor tills en man, lite äldre än mig, hela plötsligt går framför mig. Han kollade bak då och då, såg lite orolig ut och tog sina händer i fickan och började gå. Paranoid som jag är började min mage skrika gå sakta, kolla runt om kring dig ser du nån människa i närheten? Osv. Men som tur hände ingenting. Han var nån slags städare eller något. Men så fort han försvann blev det knapp tyst igen och jag började gå som inget hade hänt. Helt plötsligt hördes något ljud och vad gör inte jag? Jo, hoppar upp till taket och får en hjärtattack och börja gå snabbare än ett maratonlopp. Kan ni förstå hur läskigt de är att gå i en stor stor stooooor tyst skola helt själv efter man hör läskiga boooom här och där. Inte kul, speciellt när ingen är i närheten.
Men tog mig igenom hela allt och äntligen fram till mrs. Hughes. Och det visade sig att jag har ett A i slutbetyg denna termin, är så stolt. Jag som trodde de skulle gå skit dåligt på provet.
Glad som om jag var på en äng full med rosa rosor och dansade som aldrig förr gick jag tillbaka till yearbook utan nån oro, typ.
Kom till yearbook levande och glad, och de är huvudsaken.
Nu ska jag ta min glödhet och bädda ner mig i sängen och sova uuuuutt imorgon, är ju trotsallt första dan på lovet. Godnatt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: