Be strong. Never give up. Stay positive.

November 30 2012.

Kategori: USA

November 30 2012. Sista dagen i november, hur kænns de? Snart ær de jul, och alla børjar pynta hus både inne och ute, i alla fall hær i USA. Var man æn åker ser man pyntade hus, skyltfønster med julgranar i och allt dem nu sætter in, och allt juligt helt enkelt. Sjælv kommer och går min julkænsla hela tiden. Ena sekunden kænner jag mig julgalen och andra sekunden ær jag Grinchent (stavning?). Precis som den hær resan. Ena veckan ær allt toppen och jag ælskar precis allt, medan en annan veckan kan vara ”TA MIG HÆRIFRÅN INNAN JAG SJÆLV BOKAR EN RESA HEM!!!!!!!”Men den kænsln brukar gå øver vældigt fort må jag sæga. Så fort jag børjar sysselsætta mig føsvinner oftast den kænslan eller om jag pratar med någon jag ælskar och gør mig på bættre humør som tex igår, fick ett killryck och skickade ett, eller ett antal, sms till min underbara syster och berættade att jorden går under om jag inte hittar det jag søker.. osv osv osv. Och morgonen efter kollade jag på mobilen och såg this answer som fick mig att må mycket bættre tack vare min underbara syster, Therésa. Jag ælskar dig.

NO SNOW, LOVE MY LIFE. 

Dagen.

Har haft ett antal prov i olika æmnen idag. Historia prov om The Civil War och något engelska prov som jag kommer få ett stort fint F på, eller kænns som det i alla fall. Tycker næmligen inte att det gick så himla toppen. Utifrån att provet inte kanske gick som væntat tog jag mig igenom dagen med ett leende som fångar allas uppmærksamhet.

Typiskt amerikanskt.

Har æven vart lite små stressigt i yearbook klassen. Sista dagen med spreade var idag, vilket innebær att allt skulle bara klart idag. Men både jag och Josephine jobbade på bra så vi blev klara med vår spread, tacka gode gud. Nu kan jag andas och må bra denna helg och bara tænka på att spendera pengar på min vfamilj och min normala familj. Har redan køpt lite julklappar till min lillebror, min syster och både mina vsystrar. Det som återstår nu ær mina førældrar, min vbror och vmamma.

Imorgon bitti åker jag, J, Donna (Js vmamma) och hennes vsyster till Oklahoma och spenderar vår lilla dag dær, någon utbytessak færstår ni. Ser framemot det riktigt mycket eftersom det blir mer julklapphopping och kanske førhoppningsvis hittar något till mig sjælv.

Formodligen værldens tråkigaste inlægget på længe men har seriøst inget att skriva om så dem senaste minuterna har jag bara babblat på, ber om ursækt før det. Och ni har sækert redan mærkt att dem svenska bokstævena inte ær percis som vanligt. Men låt mig berætta varfør.Jag, Felicia Leinonen 16 år (17 om 3 mån), sitter och skriver på en dansk dator medan min underbara danska kompis J.H sitter bakom mig och fifflar med mitt hår. LIVET!

Jag verkligen ælskar when people håller på med mitt hår, ær så himla skøøøønt..!

Kænner før att sæga hjedå nu innan jag børjar babbla om något som ni inte skulle vilja lægga ner en ænda sekund på. Så Imorgon kommer jag førmodligen blogga från MIN Ipad med mitt svenska tangentbord, hæligt eller hur?

God natt Sverige.


Suddiga bilder men lev med de!

Ps. Vi skypar på søndag mamma och pappa, love you guys! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: