Be strong. Never give up. Stay positive.

Mys på hög nivå

Kategori: USA

Godnatt.

Igår hade jag min första julkonsert, och det var nog det roligaste jag någonsin gjort. Allt var så himla mysigt men inte min mage den var lite små nervös i början men det släppte sig efter ett tag, tack.
Efter konserten träffade man folk som man kände och fick massa beröm, tusen tack.
Klänningen som alla fick bära var skit ful. Såg ut som alla skulle till kyrkan och börja arbeta som nunnor, himla pinsamt. Men eftersom alla hade likadana klänningar kände jag mig rätt hyfsad lugn.
Blev en rätt sen dag igår men värt var det. Eller värt och vart har vart en liten död Zombie idag, oherregud. Världens längtade DAG!

Skolan är som alltid, rolig om de inte händer att någon gör mig riktigt sur eller irriterad, vilket faktiskt kan hända men idag har det vart rätt lugnt. Fick en liten gosig kram av en killen idag som är lite små rolig men står ut med honom. Blev även The mall efter skolan för några timmar. Efter 3h (?) åkte jag och J hem till mig för att fortsätta vår tjejkväll hemma hos mig, underbart. Lite Kinamat, snacks och hemmagjorda milkshaker, onyttigt men är de fredag så är det!

Imorgon vid 11-12 åker vi till det stora stället där dem har abercrombie & fitch. Shoppa!!!!!

Klockan går. Puss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: