Be strong. Never give up. Stay positive.

Lever i mina drömmar.

Kategori: USA

Du säger en sak och gör en annan. Hur ska jag tolka de?
Jag saknar dig och de vet du.

Varför bloggar inte jag lika mycket? Mina tankar går fram och tillbaka. Jag fokuserar mer på mina tankar än verkligheten. Varför gör vi människor så? Leker att allt är bra men inser försent att allt var en lögn?
Jag orkar inte. Jag kommer hem om 5 månader och 3 dagar och jag tänker redan på det här? Hur är det ens möjligt?
Tankarna går fram och tillbaka. Jag behöver gå tillbaka till skola och sluta tänka på det här och komma in i verkligheten igen.
Jag säger inte att vi måste/ska sluta prata bara att vi får ta alltihop när jag kommer hem om några månader. Jag vill inte gå runt och vara i mina tankar dem sista månaderna jag har här, jag vill leva i verkligheten än i mina drömmar.

Ibland kommer känslorna fram hur som helst. Och därför jag har jag tänkt att göra den här bloggen till en personligblogg. Jag ska sätta lösenord på den här så BARA mina nära och kära kan läsa den.
För jag orkar inte med att hela världen ska vet vad som pågår i mitt liv. Och jag vet att andra människor som funderar på att åka som utbytesstudent, sluta fundera gör de bara! Du kommer inte ångra dig för fem öre!

Eftersom att jag vill ha en personligblogg kommer jag starta en ny blogg när jag kommer hem så jag kan få en ny start i bloggvärlden. Puss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: