Be strong. Never give up. Stay positive.

Jordens undergång 2.12 21.12.12

Kategori: USA

Imorgon är det sista dan i skolan på hela två veckor och lite mer (?). Lite små sorgligt men tar mig genom all sorg genom kärlek av shopping, Skype och julen. 

Servar vart rena mardrömmen idag! 
Satt förberedde på min stol på engelska lektion, ville få mitt prov och göra allt klart då man kunde gå till yearbook klassen och börja ta bilder. När jag får tjocka provet slog hjärtat till en extra gång. HJÄLP! 
Här framför mig hade jag provet som skulle sänka ner mitt betyg till ett stort F. Jag som alltid trodde att första frågan var lätt och trevlig men inte den här, den här bar så otrevlig att jag vill börja gråta. Efter 1h och 20min hade jag tagit igenom allt med några extra slag i hjärtat. Efter provet kunde jag känna lugnet av att odjuret var borta men kände fortfarande pressen på att jag gjorde förfärligt på provet. 
Vi hade 65 frågor och en uppsats och jag kunde kanske 5 frågor. Ja, jag hade pluggat men engelska texten som fint var på pappret var inte ens engelska. De var advokatspråk. Och tro mig, det var inte bara jag som ville börja gråta under provet. Vissa i min klass som faktiskt inte är utbytesstudenter tyckte provet var en utmaning och tårarna kom nästan fram av lycka när dem väl lämna in provet till Mrs. hughes. Jag kände bara lättnaden av att lämna bort skiten när jag väl var klar. Inte en gång till! Fy....

Efter min mardröm började min dag på nytt. Jag och J tog oss till Yearbook klassen, hämtade en kamera och började gå runt hela skolan och tog massvis med bilder på oss och även folk runt i skolan. Är nog det bästa som finns, ta bilder och möta folk (killar) i skolan. Vi tog bilder från kanske 1-3 inte alls dåligt. Vi hade det riktigt kul och jag lovade ju igår att jag skulle ladda upp mycket bilder till er, så nu hoppas jag ni njuter och kollar riktigt noggrant, för vem vet när nästa fotobomb kommer? 

Jorden går under? Va? 
Förstår inte en sak. På Aftonbladet stod det att jorden skulle gå under i Sverige klockan 2.12 (21 december 2012) men hur kan bara Sverige försvinna? Försvinner inte hela jorden om Sverige försvinner? Fattar inget. Men jag tror inte på det här eller det får inte hända innan jag kommit hem fått sätt mitt nya rum, plus hus, och min familj, just saying. Med det säger jag godnatt, jag älskar er!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: