Be strong. Never give up. Stay positive.

Insnöade pärlor.

Kategori: USA

Hej mina underbara insnöade människor. Har sätt massor nyheter på Facebook om vädret i Sverige. Herregud! Har ni aldrig sätt snö eller? Ni skämmer ju ut Sverige!
Ja... De kanske snöar grovt mycket men alla, ALLA, behöver inte posta saker on Facebook! Börjar bli lite irriterad snart. Tänk positivt människor, massvis med pulkaåkande och varm choklad framför en mysig brasa med dina vänner och pojk/flickvän. Låter inte det helt underbart?
Jag tycker de! Men jag känner inte för någon kyla inte.
Okej, måste säga att jag tycker jättesynd om min pappa som måste ploga i det där vädret. Jag tänker på dig pappa!

Skolan har vart helt ok. Kände hur allt flöt på tills jag kom till idrotten och ville bara hem och sova. Tröttheten kom ifatt glada Felicia. Blir en tidig kväll inatt. Går och lägger mig direkt när vi kommer hem från vår lilla onsdagstrip, Starbucks, som vanligt, medan vi väntar på barnen som är i kyrkan och gör det dem är bäst på.

Imorgon har jag min första julkonsert. Ser fram emot det men ser icke fram emot att sätta på mig en ful svart klänning som jag känner mig som en nunna i, hjälp. Och skorna, måste jag en behöva säga något om dem? Herregud. Skulle dock tro att min storasyster Theresa skulle kunna använda dem till dansskor. Dem är bekväma och roliga att hoppa i och allt sånt, så dem skulle bli perfekta som dansskor.
Så bit i något surt och vänta till du och mamma kommer hit så ska du få se skorna och allt. Puss.

Planer för i helgen. SHOOOOOPPPA!!!! And ÖVERRASKNINGSFEST!!!! Livet.

Nu ska jag ta min varma choklad och njuta av livet, puss hej.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: