Be strong. Never give up. Stay positive.

Dagen är inne.

Kategori: USA

Dagen är inne, eller slut nu. Men efter två veckors längtan har jag äntligen fått shoppa loss. Tack vare mina julklappspengar mamma och pappa gav mig!
Jag har längtat efter denna dag snart i två veckor så idag fick jag äntligen shoppa loss som nästan aldrig förr.

Vi (jag och J) tog oss till The mall runt 12 och åkte därifrån vid 6. En hel dag ute i vädret som blåste och inte var alltför varmt, man jag klagar inte. Huvudsaken det inte är lika kallt i Sverige.

Folk som känner mig vet mycket väl att alla min pengar som jag fick av mamma och pappa denna jul är nu borta tack vare mitt shopaholic problem. Men allt jag köpte är jag stolt och tacksam över.

Vi spenderade väldigt många timmar där borta tack vare mig, jag ville ha ett par snygga svarta jeans, och jag ger oftast inte upp innan jag hittar det jag vill ha. Men efter ett par timmars letande gav jag upp, jag hitta inga svarta snygga jeans, men jag hittade andra jeans som fick komma med hem.

Allt som kom med hem denna gång fick bli underkläder och en parfym från VS (Victoria's secret för er som inte fatta förkortningen), två par jeans, tre par söta linnen, skönhetsprodukter + smink, eller är de samma sak?, och en till parfym från Marc Jacobs. Allt detta på en helt underbara och mysig dag. Vi gjorde även dagen mysigare när vi bestämde oss för att gå till Mimmi's Cafe som serverar väldigt god mat på hög nivå.
Vad mer finns det att säga om den här underbara dagen? Jo, en viss person gjorde verkligen min dag ännu bättre. Tack vare dig fick jag mer energi resten av dagen. TACK TACK TACK!!!! Saknar dig!

Ibland kan en bra dag som den här även ge negativa känslor, huvudvärk!
Mitt huvud bankar och bankar så ska hoppa ner i sängen och dricka varm te, äta en stor kopp av fruktsallad och ta en huvudvärkarstablett.

Jag hoppas ni där hemma som följer min blogg har haft en helt underbar dag. Godnatt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: