Be strong. Never give up. Stay positive.

BILOLYCKA OCH MYCKET MER

Kategori: USA

Hej mina trogna läsare. Förvänta er ett smaskigt inlägg med, shopping, sleepovers,  car accident, fotttttton, and Christmas lights. 
 
Hade mycket planerat igår. Shoppa, leka av sig, äta tills du inte orka gå, kolla på julljus och icke sova hemma. Fick även upp ploppat en annan sak, bilolyckan. 
 
Jag, Josephine, Donna (js vmamma) och celina (js vsyster) tog deras fina röda bil och började bege oss till Oklahoma. Det var nämligen där allt hände, utbytessgrej. Så 2h i bilen med hög musik och läsning "Shoo len". Är sten fast i boken! 
Väl i Oklahoma började vi shoppa loss och tog massvis med bilder. Jag hitta inget som jag behövde så höll tassarna borta, duktig flicka. 
Medan C kollade runt gick vi efter och tog massvis med bilder och testade olika kläder, eller jag testa. Lite kul måste man få ha. Du lever ändå bara en gång. 
Efter några timmars shopping och fototagning åkte vi till det mäktiga lekstället med gratis mat. Ät hur mycket du vill, spela spela spela och träffa nytt folk. En rolig lördag. Vi tog även foton där också, varförr skulle vi liksom inte?
Stället "Incredible pizza (?)" är nästan som Fun Town, kommer ni ihåg det stället som fanns för många år sedan? Fast tänk det här stället dubbelt *4 och med gratis mat. Äta tills du spyr eller behöver gå på toa och spela olika spel tills svettet rinner. Jag och J spelade Laser tag med olika människor. Älskar verkligen det spelet! Jag stod i kön som Felicia 16 år men inne i rummet var jag "HEROFELICIA" som vinner allt! 
Fast jag vann faktiskt inte en ända gång men höll masken från att börja gråta. JAG VILLE JU VINNA! Vi fick även inte ett pris. Vad är det för något? Men men... Efter många timmar bestämde vi oss för att besöka julljusen. Där allt magiskt händer. Vi åkte från fun placet runt 9.00-9.30 (?) och hur långt kan de vara till ljusen? 15-30 min? För oss tog det 1h 30min eftersom vi hamna i en bilolycka. Min första. Nån gång måste vara första gången eller hur? 
Inga allvarliga skador här inte, alla mår prima men vi blev riktigt skrajja, jag och Josephine blev nog räddast. Vi satt där bak när bilen körde på oss. Vet inte riktigt hur fort vi körde men runt 90km/h och helt plötsligt tvärnitar bilen framför oss så vad gör inte Donna, jo hon tvärnitar och hinner i sista sekunden men bilen efter oss hinner inte så det var där de small.... BOOOOM.... Allt gick så himla fort. Jag säger bara tack för säkerhetsbälte. Vet inte vad som hade hänt om jag inte hade haft något. Så use alltid säkerhetsbälte! 
Var inte en rolig känsla ska jag säga. Men sånt händer. 
Polisen kom efter många många minuter och tog allas namn och allt han gjorde. Vi fick även lite bilder med honom. Trevlig polis! 
 
När vi kom till ljusen kom kameran fram fortare än fortast. Klick klick klick! Allt var så himla magiskt och fint. Det tog tydligen 30 dagar att förbereda. 30 himla dagar! Kan ni tänka er? 30 dagar, sjukt. Men när man väl var där förstod man varför det tog sån tid. Kommer inte glömma dem här ljusen på länge. Upplevelse! 
 
Idag har jag degat mer än vanligt. Pratat med pappa, skype:at med mamma, ätit SVENSKT godis och kollat på Greek. Ett härligt sätt att avsluta denna veckan på. Imorgon tar jag nya tag för skolan och allt som väntar. 
Puss hej. 
 
Ps. Bara för att jag är i USA betyder det inte att julkalendern står på daglig tv kollande. Julkalendern är en tradition. Just saying. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: