Be strong. Never give up. Stay positive.

2012-2013

Kategori: USA

Imorgon är de sista dan på detta år, 2012. Är det någon som kommer sakna 2012? Eller är det någon som ser fram emot det kommande året? Jag ser sjukt mycket fram emot det kommande året, 2013, med nya tag och nya utmaningar. Som tillexempel, jag ska sluta äta BAGELS till frukost, ska verkligen börja springa mer, äta nyttigare (äter inte så onyttigt men de finns stunder då de bara är onyttigheter på en dag, bad!) och leva livet. Vad finns de mer att begära? Jag är 16, 17 om två månader, och tycker livet är underbart och då är de värt att leva livet. Fine, jag har mål i år men vilken människa i hela världen har inte minst ett mål som man vill uppnå till nästa år?
Jag tror nämligen alla har ett. Man kanske inte går runt och skriver ner sina mål eller säger till alla vänner, men jag tror alla har minst ett mål som man vill bevisa för sig själv att allt är möjligt om man verkligen kämpar för det.
Livet är tillför att uppleva nya saker och njuta!
Hoppas alla får en go fortsättning och ett roligt och minnesrikt år.
Vi tog oss igenom 2012, varför inte ta oss igenom 2013 också?

Sen onsdags har jag haft någon bredvid mig hela tiden. Josephine kom onsdags-lördags. Nathalie kom lördags-idag. Inte för att jag klagar, tycker de är mysigt att ha folk omkring mig och skratta och ha kul men lite små trött är man ändå nu.
Jag och Nathalie har spenderat hälften av vår tid i köket idag. Vi försökte göra amerikanska våfflor, lyckades icke. Istället gjorde vi ordning äggröra, rostmackor och bacon, typiskt amerikanskt huh?
Och den andra hälften av vår tid idag skypade vi med nära och kära, kollade på The Hills, GG, tog en snabb promenad med hunden och vad mer? Jo, lite snack på svenska också. Alltid härligt. Men tycker de är jobbigt att prata svenska så här länge för när man väl börjat prata engelska vill man inte sluta.

Det har inte hänt så himla mycket. Imorgon är det nyår så jag och Josephine ska gå ut och äta på en finfin restaurang där dem lagar maten framför en. Riktigt gott och mysigt. Vet inte vad vi ska göra efter middagen, antigen bio eller fest. Men jag kan inte vara vaken hur länge som helst imorgon för på tisdag ska jag och min vmamma åka till Brandson, tjooohhh....!
Ska även Skype:a med min mor imorgon, gjorde även det imorse också. Kanske inte de bästa samtalet man haft. Fick nämligen tråkiga nyheter som fick mig att vilja stor böla men höll allt inom mig, stora flickor gråter inte!
Aja.. Nu ska jag borsta tänderna och hoppa ner i sängen och kolla på The Hills. Godnatt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: