Be strong. Never give up. Stay positive.

ROGERS, ARKANSAS

Kategori: EVERYTHING

Påsken blev underbart bra! God mat, roligt sällskap (på dagen), massvis med onyttigheter och god dricka! Har även fått reda på vart i USA jag ska åka och min värdefamilj! Kan ni förstå!? Jag har fått min värdefamilj, jag trodde det skulle ta längre tid… men nej nej!
Familjen bestor av mamma, yngre bror, och en syster (ett år yngre än mig!)! Hon har även två älder systrar men dem bor inte hemma! Jag har pratat jättemycket med henne, hon heter förresten Rylee (Jättegulligt namn!), hon verkar vara en jättetrevlig och söt tjej! Ser verkligen framemot att träffa dem/henne! JAG VILL ÅKA NU! Igår var jag lite skeptisk mot USA resan… men nu är jag på igen! Ååå…. Jag vill träffa min värdefamilj nu

5 MÅNADER

Kategori: USA

Är jag redo för det här? Att åka till USA och vara från alla nära och kära? Hur kommer det bli? Kommer jag kunna vara stark? Om jag känner mig bra kommer jag få värsta hemlängtan… jag kan inte vara från mina föräldrar! Det är helt fel! Varför gör jag det här? Okej, jag vill göra det här! Värsta coola upplevelsen. Fast fatta hur nervös jag kommer vara! Herregud, kommer jag kunna lämna Sverige 1 helt år?! Är jag tillräckligt modig att åka? DET HOPPAS JAG!

Så fort jag tänker på USA resan kommer det många känslor på en gång! Ledsen, glad, nervös… aa, det är många! Det finns hur mycket som helst men jag kommer inte på alla! Vissa känslor kan jag knappt förklara!

Helt enkelt blir jag bara nervös… Dagen innan jag beger mig till USA kommer vara fruktansvärt! Jag vill verkligen inte komma till dagen då jag måste lämna alla!
Nu tänker jag njuta av de dagarna jag har kvar med mina nära och kära! Det är trots allt 5 månader kvar…