Be strong. Never give up. Stay positive.

HALSDUK

Kategori: EVERYTHING

Idag slutade vi klockan 2, eller aa.. sista lektionen, vilket var idrott, började klockan 2 men idag på idrotten skulle vi bara gå till hällsbosskogen och ta närvaro och sen gå hem, men jag och Madeleine tog såklart min moppe så vi slutade 2, gud vad skönt! Då har man mer tid att plugga till provet nu till på tisdag! yay, verkligen yay! Men om jag ska vara ärlig så ska jag börja plugga nu så jag får ingen mer tid till det! Eller jo, jag behöver inte göra något annat arbete, är klar med typ allt! Så det kan man verkligen säga YAY till!!!!

Haha... Idag på lunchrasten skulle jag och Madeleine åka till St. Per och sätta upp några lappar, så vi stressa lite när vi åt, eller aa Madeleine gjorde de inte jag! Men hon stressade mig. Men iallafall, jag hade typ två mackor kvar när Madeleine ville gå så jag var tvungen att smuggla ut mina mackor i min halsduk, för vi får inte äta utanför matsalen, töntig jag vet!
Så nu luktar min halsduk bröd, mysigt eller hur?
Haha... det var så kul! Så vid moppen stod jag och trök in mackorna i munnen, ååååå... Jag älskar knäcke mackorna i skolan, speciellt pippimackorna! Dom kan jag äta hur många som helst! hehe... tjockis jag vet!

Åååå... Idag fick jag en tjock tidning av Pernilla (en gymnasie kvinna som finns på skolan) på skolan, och den heter Framtidsvalet, tror jag! Men jag älskar tidningen, den är så fin! Så man fastnar för den.
Så på engelska/svenska lektionen idag blev det att sitta och läsa tidningen! Det var sweet!

MUNKHOLMEN

Kategori: EVERYTHING

Nu har man precis tankat moppen full, så det känns skönt! Nu ska jag fortsätta lite med sve och no, det är inte lika kul! Men jag måste, har ju redovsning imorgon så det måste sitta de jag ska redovisa!

Men imorgon ska jag och mamma åka ner till Munkholmsbadet och tända ett ljus för pojkarna, Tevin och Elias. Vill åka nu men mamma kan inte, men hon sa att vi åker imorgon istället! Det ser jag verkligen ifram emot! Alla vet nog varför jag vill dit eller hur? Annars är ni nog ganska konstiga, nä skoja bara! Men ni borde ha hört vad som har hänt!!!

FACEBOOK

Kategori: EVERYTHING

Hej hej alla!!

Nu känner jag suget för blogga igen, behövde bara lite "paus" hehe...!

Men nu ska jag berätta min dag! Idag har det varit en ganska chill dag i skolan, lite jobbigt har de också varit, jo juste jag har varit väldigt irriterad på Emil idag och mig själv hehe...!! För det hände en liten eller aaa en rätt stor sak!
Idag när vi hade svenska lektion gick jag in på fb på datorn och när jag skulle logga ut så kunde jag SÅKLART inte, faaaaaaan! Så då tog jag Emils "personliga" dator och logga in på fb där, för trodde om man logga in på någon annans dator så borde man logga ut på alla andra datorer (trodde jag iallafall), men så var de tydligen INTE. Så när jag ska försöka logga ut på Emils så gick det såklart inte heller, så nu är han inloggad på min fb och VÄGRAR logga ut! Så ni kan ju förstå hur jobbigt det är, men ändå lite kul. Det ser ju ut som jag skriver med mig själv hela tiden, hehe... FAIL! Så ni kanske fattar att man har varit lite irriterad idag!

Men det är ju inte det ÄNDA som har hänt! Vi hade kemi idag, och idag på kemin labbade vi med något, men det är inte de som är det roliga, det började nämligen "brinna" lite i Madeleines grupp så Gabriel började stampa på elden medans alla stod och skratta, stackarn, hehe.... Men det var så kul!

LÄXOR

Kategori: EVERYTHING

Hej alla söta små gosaker!

Idag har skolan varit helt okej (för att vara den längsta dag på hela veckan) och det är ju skönt, bara lite trött lite då och då, men det ordnade sig. Har också varit på lite piss humör, så har kommit med lite otrevliga kommenterar lite här och där, men sånt är livet, right? Vi eller JAG hade min "första" riktiga bild lektion idag, var så jäkla skönt att bara sitta och rita lite, det var mys!

Idag efter skolan blev de KLARA! YAY! Vi var lite onyttiga till mellanmål idag, det blev nämligen GLASS! MUMS! Sen blev det göra lite läxor och sen hoppa iväg till Klaras match, vill gärna kolla men den sluta så sent och jag har läxor att göra! Men vi säger LYCKA TILL PÅ MATCHEN, KLARA!

Men låt se, nästa vecka har jag so inlämning, no prov och svenska inlämning, men svenska inlämingen har flyttats fram till denna vecka (V.38), kul fucking jul! Men är klar med den, men iallafall. Vi har också två bokrecesioner som ska in V.45, är klar med en men måste göra en till, kul! Men gud, jag får ju inte glömma att nu på torsdag eller fredag ska kemi:n in, alltså en labbrapport, mmmmm....... Mer läxor! Men är "snart" klar med den! ORKAR INTE! Juste nu på fredag har man Examination i orientering! Det är väl det ÄNDA jag ser fram emot! Och jag får absolut inte glömma min och Madeleines redovsning vi har nu på torsdag i svenska, men det är bara att läsa, så det är inte så mycket att göra!

NYTT TILLSKOTT

Kategori: EVERYTHING

Nu har man fått en till liten kusin, en tjej denna gång! Herregud vilken liten skönhet plutten är, har bara sett en bild en så länge men iallafall.

Imon kommer det bli en sväng till min gamla ap skola, Arlandagymnasiet! Måste börja plugga matte C.

Nu blir det film och sen sova för att orka lämna lillebror till skolan imon!

VADÅ?

Kategori: EVERYTHING

Jag hatar när ALLA säger att jag är LITEN! Vadå liten, jag är faktiskt 15 år. Jag får köra moppen, jag är byxmyndig, kallar ni det litet? Nä...... Inte det minsta! Okej, kan ju hålla med om att jag inte är så stor, men jag är fan heller inte liten!
Blir fett med arg om man frågar mamma om jag får köpa något så får man till svar "Men Felicia, du är för liten, du är bara 15!" Gaahh... Då spricker jag! Alltså vaaaa?! Vadå liten? jag fattar inte, kan alla bara sluta säg att jag är för liten, ska jag börja säga "Nä, ni kan inte köpa/göra det för ni är för gamla?" Tror inte ni skulle tycka de var roligt då, eller skulle ni de? NEJ!
Och nästa sommar ska man ju börja gymnasiet, det kallar jag inte direkt litet och jag fyllar ändå 16 år om typ 5 månader, glöm inte de! Jag blir bara äldra och äldre. Men fatta att man vill ha dyrare och roligare saker när man blir äldre, så sluta bara säg att jag är liten, jag är inte för liten för vissa saker!

MADELEINE

Kategori: EVERYTHING

Pratade just i telefon med min BÄSTA KOMPIS Madeleiene, och det skriker om saknad! Imorgon kör vi, GIRL!
Jag och Madeleine har ALLTID så kul, om båda är trött sitter vi bara tysta och gör inget, men det är riktigt najs det med! Så det jag vill säga är att det aldrig blir någon pinsam tystnad som det brukar bli om man är med någon man knappt känner, det är ju bara katastrof!!!
Imorgon ska jag och Madeleine faktiskt vara, för ska till skolan imorgon! YAY!! Ska hämta Madeleine imorgon bitti, det var ett tag sen, hehe....
Idag när vi pratade via datorn ville hon gå till skolan imorgon men sen när vi pratade i telefonen så frågade hon om jag inte kunde komma och hämta henne, vilken tjej! Hon är ganska hård med att gå till skolan men ibland blire "Felicia, kan du inte komma och hämta mig istället, orkar inte gå, hehe...!" Så är hon, kärlek till henne!

FELICIA

Kategori: EVERYTHING

YAY!! Jag orkarde genom hela so:n är så stolt över mig själv nu, men har fortfarande den "svår delen" kvar, men den gör jag förhopplingsvis klar imorgon på so lektionen. 

Just nu sitter jag och väntar tills mitt nagellack håller på att torka! Det tar lite tid det men det är bara att vänta! Kom på att maten är snart klar och jag har precis målat naglarna så det kanske inte var de bästa, eller hur? Menmen...!!

Idag när jag satt och gjorde so:n märkte jag att jag hade spilt smoothie på min tröja och mina byxor, hur skillad får man lov att bli? Hallå Felicia, du är faktiskt 15 år gammal, du ska väl kunna dricka en smoothie normalt? Eller? Hehe... tydligen kan jag ju inte de! Men det är många som säger att jag är familjens gris men jag brukar inte hålla med om det, jag tycker det är lillebror som är grisen! Hehe.... Han får skiten.

TYST

Kategori: EVERYTHING

Försöker sova men lyckas inte så bra, för om jag ska kunna sova ska de vara fett med tyst. Men just nu hör man min morfar snarka, och jag sover ändå i ett annat rum! Så hur kan jag höra honom egentligen? Hur högt får man lov att snarka! Shit, blir ju galen nu. SUCK !!!!! Verkligen MEGA suck!!

Skickade ett sms till mamma just: "Man hör din pappa snarka genom väggen -.-"
Svar: jag vet, det hörde jag jämt. Sov gott"

Hahahaha... Så är inte ensam iallafall, puss på de!

Tycker fett synd om min kusin Oliwer som sover bredvid honom, undra om han sover? Vem vet, får fråga honom imorgon.

Nu ska jag försöka sova!

MORMOR

Kategori: EVERYTHING

Hej alla!

Nu är jag hos min mormor. För imorgon ska jag väcka min "lilla" kusin Oliwer för det blev lite strul med allt så jag fick gripa in, hehe...! Men det gör inget, men skulle vara mysigare om jag fick sova i min EGNA säng! Men icke sa nicke.

Imorgon blire middag hemma hos mormor, mysigt värre.

Just nu kollar jag på Idol 2011, hehe men alla vet väl att det är Idol 2011, eller?

Men bloggar mer imorgon, puss!

HOOOOST

Kategori: EVERYTHING

Imorgon måste man stanna hemma igen, aaaaa..... Jag orkar inte, men mamma vill inte att det blir värre, gaahhhh...!!

Men imorgon tänkte jag göra ett skolarbete jag och Madeleine skulle göra tillsammans, men jag gör den så skickar jag den till henne sen, aaaa.... vad säger man? bra kompis eller aa.. bästa kompis! Puss på henne!
Jag saknar verkligen henne, det är jobbigt att vara ifrån Madeleien. Hehe... Saknar att prata med den prinsessan!

Men får träffa henne SNART! YAY!

Juste, när jag ska praoa med pappa i en vecka kommer jag lägga upp en bild hur jag kommer se ut i, jag lovar, jag kommer vara snyggast i stan! haha.... Eller?!

Nu ska fortsätta spela något som jag inte vet vad det heter.
Man har iallafall en kula och en massa hål som man ska försöka ta sig igenom utan att ramla i, typ. Är sämst på att förklara saker, hehe...! Men det vet säkert många.

RUN RUN RUN

Kategori: EVERYTHING

Ska nog fixa lite i ordning mig och sen göra lite läxor och såklart lyssna på MUSIK!
Ska sätta på mig någon t-shirt och mjukisbyxor, ååååå.... det låter riktigt NICE!
Inte så taggad för att göra läxor men jag måste! Sånt är livet! Hehe..

Åhh... Idag skulle ju jag och Madeleine springa i hällsboskogen, men icke sa nicke, BAJS, ville ju det! Men det kommer andra måndagar som tur är!
Men jag tror vi skulle börja springa 2ggr i veckan, faktiskt, typ måndag och torsdag! Det låter bra eller superduperbra till och med! Jag är sååååå tagggad för det! Vet inte var Madeleine känner för det men det märker man väl?

I came to dance

Kategori: EVERYTHING

Jaha, nu sitter jag i mitt klädrum, har nämligen rivit ut ALLA mina kläder för att rensa bort lite kläder, så mitt rum ser förjäkligt ut nu. Men puss på de!

Kom precis hem från Maxi med mamma fick med en liten chokladkaka hem, mysigt!

Mår fortfarande piss, men jag ska till skolan imorgon. Mamma är lite orolig om det kanske blir värre om jag går så hon vill typ att jag stannar hemma, men icke sa nicke, eller vet inte, få se imorgon!
Får väl knarka lite te, så halsen mår bättre imorgon!

Måste fortsätta fixa kläderna nu, men bloggar kanske lite senare, om inte så säger jag god natt redan nu!

God natt!

PLL

Kategori: EVERYTHING

Snart begär man sig till mamma, gud vad skööööönt, min EGNA säng!
Men det som är mindre bra är att man är sjuk eller aaa börjar bli sjuk, fyfan för virus! Varför ska just jag bli sjuk?! Varför kan inte någon annan ta min onda hals och min trötthet? Hallå, kom och ta den!! Jag orkar inte bli/vara sjuk.

Men imorgon TÄNKER jag gå till skolan iallafall för det är slöjd, men på tisdag kan jag vara hemma om jag fortfarande är dålig, YAY!
Men måste såklart prata med mamma om det då! Men jaja...!!

Therésa har varit en ängel och målat mina naglar lite silver, jippi! Så nu har man inte svarta naglar längre utan silver naglar, sweet!

Nu ska jag kolla på PLL, byebye!

BOOM BOOM BOOM

Kategori: EVERYTHING

Hej på er!

Nu känner jag mig lite små seg, har ju inte bloggat en ända gång idag, förlåt!

Min dag idag då. Skolan har varit rolig, hade ju skolfoto idag, få hoppas det gick bra. Har varit lite med min "pojkvän" haha... näää, bara Emil, vi hade det trevligt. Finns inte så mycket att säga om skoldagen egentligen.

Har börjat få ont i halsen (Therésa har smittat mig) yeah me! Ahhh.... Orkar inte bli sjuk, så får knarka te nu i helgen.

Imorgon ska man åka och köpa arbetskläder till lilla Felicia, det ska bli roligt. Ska ju praoa med pappa i en vecka, så man måste ju passa in, eller hur?  

Vad finns det mer att säga? Jo juste, har en redovisning nu på onsdag, önska mig lycka!!
 

sol, fest och oroliga föräldrar

Kategori: EVERYTHING

Idag har skolan varit seg som bara den! Haft jobbiga lektioner och såå.. ! Idrotten idag blev teori, vilket var toppen! Puss på de!

Efter skolan idag åkte jag och Madeleine till hällsboskogen för att origentera med Agneta, vi hade de en rolig stund, så nu vet man mer om origentering!!!

Nu blir det sol, fest och oroliga föräldrar, det är ju premiär, så kolla alla!!

Blev ett kort inlägg, men det lever ni med! Puss på er!

TIM

Kategori: EVERYTHING

Hej alla sweeeetiga saker!

För en liten stund sen åkte Tim hem.
Jag och Tim har haft en riktigt rolig dag idag! hehe... nu vet ni de! Tim är som en liten lillebror, hehe...! Tim gjorde så min mobil blev avaktiverad i 60 min, lovely! Nu står mobilen på 41 min kvar!

Skolan har varit riktigt pain in the ass! Idag "sög" skolan verkligen bara för jag var en död zombie! hehe... Men vafaaan... går ju och lägger mig typ 10-11, men fan heller, det duger inte! Ska jag gå och sova efter Bolibompa eller? Nopp!

Idag skulle jag ju städa mitt rum efter skolan men det blev Tim istället, mysigt. Men jag ska städa rummet nu faktiskt! Det behövs verkligen, det lovar jag! Känner lite städsuget nu! Nu vill jag städa, musiken är redan på, så det är ju bara att börja STÄDA.

Bloggar lite senare sen! Ska ju städa nu.

Betyder det något?

Kategori: EVERYTHING

Idag invingde jag mina klackar. Vilket ledde till ont i fötterna efter men ska man vara fin så får man lida pin, eller något sånt är de!

Idag har skolan varit OKEJ som vanligt! Har varit lite små trött men har tagit mig igenom hela dagen iallafall. Idag fick jag tillbaka min prao-plats lapp, där det står tider jag börjar och sånt när jag ska praoa. Jag ska börja 10 varje dag och sluta 15, vilka sweetiga tider! LOVE IT!!! Vi har prao i 2v. Men jag ska bara praoa 1v på "Rost och Russin" så andra veckan ska jag praoa med daddy, asvaltera! coooolt!

När jag kom hem idag så åker SÅKLART .......... förbi, OMG! Vilken skönhet han är! Skulle kunna äta upp honom! nä, skoja lite. Men han åkte förbi med hans moppe, han skulle hämta upp någon kompis. Alltså betyder det något eller? För nu på 2 dagar har jag sätt TRE snygga killar som går på gymnasiet, vilket är såååååååå hett! Tänkt om det betyder det något, vem vet! Jag tror det betyder något. Kanske att jag kommer få pojkvän snart, det skulle INTE sitta Fel ska jag säga!

Nu ska jag städa mitt skitiga rum från grunden. Dammsuga, damma, torka damm/golv, byta påslakan och jaa, allt! Ska bli mysigt!

Senare idag ska man åka och handla med mamma, ska försöka få hem något gott! Är lite sugen på något.

Men nä, nu ska jag börja städa mitt rum!

2015

Kategori: EVERYTHING

Kollade just på bilder från Therésas student och vet ni vad? Jag vill också ta STUDENTEN NU!! Jag vill också stå och skrika "JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD ÄR BRA!!!!!" Men jag har ju några år kvar typ 4, men när den dagen kommer då jävlar!!! Då ska jag stå på falket och skrika mig hes! Gaaaaaaaah....  JAG VILL TA STUDENTEN !!!! 

på jakt

Kategori: EVERYTHING

God morgon!

Solen lyser och det är varm ute så det passar perfekt att gå ner på stan och leta reda på prao-plats till mig. Mamma kom med en idé på prao-plats, någon blomaffär, det skulle vara kul.
Men det finns många små butiker nere på stan så jag hittar säkert någon mysig affär, men önska mig lycka till.

Senare idag ska man bort vilket kommer bli spännade + väldigt kul! 

Passa på att gå ut idag medans solen är uppe och steker!
 

mysigt värre

Kategori: EVERYTHING

Hejsan svejsan!

Idag fick vi sluta tidigare för sista lektionen blev INSTÄLLD, sweeet! Så nu sitter man hemma och väntar tills systern min kommer, ska bli kul att få träffa henne!

Har ett helt späckat schema inför helgen! Sweeet!

LÖRDDAG: Ska man iväg till Ekerö för familjen är bort bjudna på middag! Jippi, mysigt värre. Ska bli kul att få träffa mina favorit kusiner!

SÖNDAG: Ska jag och systern min åka och shoppa KLÄDER! Fyfan vad roligt, ser man fram emot.

Det lilla roliga är ju att man var nästan just iväg och shoppade men hallå, det skadar inte att shoppa, alltid roligt att ha fett med kläder än att inte ha några kläder alls.

Juste, idag i skolan blev Madeleine sååååå jävla LACK på mig, herregud, hon blev HULKEN. Men får ju faktiskt skylla mig själv, det var ju jag som retade henne, fyfan vad roligt det var! Jag satt och garva hela tiden medans hon skrek på mig! Jag lovar om blickar kunde döda hade jag varit död nu!

F "HAHAHA...!!"
M "SLUUUUTA SKRATTA!!!"
F "Okej, förlåt, HAHAHAHA....!!"
M "SERIÖST, SLUUUUUUUUTA, DET ÄR INTE KUL!!!"

PUDDING

Kategori: EVERYTHING

Hej svejs!

Idag har skolan varit rolig som vanligt, eller? Vi har haft många lektioner idag men det spelar ingen roll huvudsaken man tog sig igenom hela dagen till sista lektionen som är IDROTT! Idag hade vi orientering, vilket var super kul! Har alltid tyckt orientering suger, men idag fatta jag hur man håller en karta och allt, så det var kul! Jag och mamma funderar på att kanske börja på orientering, vilket skulle vara toppen kul! Men vi får se.

Vad har hänt mer idag?
Jo juste, skulle vara med Madeleine idag efter skolan men så blev det inte, för hon skulle bort. Men ska jag berätta en hemlighet? Det var ganska skönt att vi inte var för jag var väldigt trött idag efter skolan.
juste, idag på spåket gick jag och Madeleine in i ett rum och bara snacka, vilket vi INTE fick göra men det var sååå jävla roligt. Vi prata mest om två speciella killar, men vilka tjejer bara INTE om killar? Men det lilla roliga Madeleine sa var,
M "Tror du han är tsm med någon?"
F "Nä, det tror jag inte!"
M "Det tror jag, han är ju jätte fin, så det skulle inte förvåna mig om han har hittat någon snygg PUDDING i hans nya skola!"
F "Hahaha....... PUDDING, Hahaha....!"

Vilken söt sak man har till kompis! haha...

Så, ska kolla lite på TV nu, byebye