Be strong. Never give up. Stay positive.

LÄTTNAD

Kategori: EVERYTHING

Nu har jag berättat för mamma vad som har hänt! Känns verkligen skönt! Nu kan jag verkligen andas igen, kändes jobbigt att berätta för henne, men var ju tvungen. Vill inte gå runt och vara ledsen hela mitt liv. Nu känner jag verkligen lättnad! Och det skönaste, hon blev inte arg, hon förståd och sånt. Säger ju att jag har världens bästa mamma!!!!
Jag har gått runt och varit ledsen i två dagar nu och idag sa jag sanningen, men jag sa såklart till Theresa vad som hade hänt den dagen det hände, men inte till mamma, vågade inte, hahah...! Men mamma visste att det var något som var fel, hon känner mig väldigt väl så, var tvungen att berätta! Så nu vet hon, det är skönt!
Mamma ska ringa Tre imorgon (om hon hinner vill säga) och prata med dom, yes!
Nu kommer jag verkligen kunna sova gott ikväll. Det ända jag behöver ha inställt på mobilen är "Flygplansläge" haha....! Men det är det värt!
 

GRATTIS

Kategori: EVERYTHING

Hej alla nyfikna läsare!
Hur mår ni? Jag mår i alla fall bra, hahah....!

Det var min första dag idag på "Rost och Russin", ååå... det var så kul! Pia (min handledare, eller vad det heter) är så trevlig/snäll, fick en chokladboll av henne, sweet!
Jag fick packa upp varor, gå ut med Pelle (en liten hund), stå i kassan och ta betalt och snacka tjejsnack med Pia, hon är verkligen toppen!
Jag ser verkligen fram emot att jobba imorgon och hela veckan ut! Sen är det skolan som väntar nästa vecka, men på ett sätt kommer det bli skoj, får ju träffa alla tjejer och lillebror Timtim! Yay... Saknar honom, kram på Timtim!

Idag fyller min mamma år, GRATTTTTIS!
Så senare idag blir det fika för vi måste ju fira, haha.... Mysigt! Så Theresa kommer också, men bara för fikat, eller hur Theresa? Haha....
Hoppas verkligen mamma kommer gilla hennes present hon kommer få från mig och Theresa, men det tror jag!

DAG 2

Kategori: EVERYTHING

TJABA ALLA!

Kan fortfarande inte blogga på mobilen så det får bli sena "långa" inlägg, haha..!!

Idag väckte pappa mig halv fem (som igår) och sen åt jag frukost och sen blev det bege sig till Sundbyberg igen! När vi kom till Sundbyberg var jag så trött så jag la mig i pappas säng i lastbilen och sov i några timmar, det var väldigt SKÖÖÖÖÖNT! Sen läste jag hela dagen och var med pappa, jobbade inte så mycket som jag gjorde igår. För tydligen får jag bara jobba 6h och igår jobbade jag 14h, ojdå, så idag tog jag det bara lugnt!
Men imorgon blir det jobba som jag gjorde i går, tagga för de!
Imorgon bitti blire gå upp som vanligt och sluta, ja.. Det vet jag inte när jag gör!
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives med Theresa!

DAG 1

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp alla läsare!

Som ni kanske märkte så kunde inte jag blogga från mobilen, vilket suger! Så ni får stå ut med blogginlägg senare nuförtiden, hehe... Men ni överlever!

Min första praodag: Blev väckte av pappa vid halv 5 rycket, åt frukost och sen åkte vi till Arlandra och hämta lite asfalt sedan begärde vi oss mot Sundbyberg! Där var vi nästan hela dan, eller aa hela dan! Men vid 18.00/19.00 åkte vi till Sollentuna för att fixa några tunnlar, haha... Men då satt jag i blien och typ dog av trötthet! Så det slutade med att jag och pappa kom hem vid 20.00 rycket, mysigt eller hur?
Gick upp vid halv fem och kommer hem vid åtta på kvällen, mmmm... Så ni kan tänka er hur trött jag är!
Men vi hade typ två val:
Första, fixa domdära "tunnlarna" idag innan vi åkte hem.
Andra, gå upp imorgon bitti vid 2 och vara inne i Sollentuna vid 4 för att fixa domdära "tunnlarna" på morgonen.
Dom valen hade vi, såklart man väljer att fixa dom idag, eller hur?
Men det var inte meningen att vi skulle komma hem sent, det blev lite strul när vi skulle fixa en annan sak, så det var felet!

Nu ska jag sova, för ska upp halv fem imorgon, God natt!