Be strong. Never give up. Stay positive.

HIGH SCHOOL

Kategori: EVERYTHING

Tjenixen!

Idag har jag varit på gymnasiemässa med mamma, vilket var mycket roligare idag än igår, för det känns bättre när mamma är med och vet vad jag vill gå på!
Vi hitta många olika gymnasium idag, jätteroligt! Vi hitta bl.a. STS High School, Rudbeck, KF gymnasiet, Affärgymnasiet m.m. Vi hade det jätteroligt! Efter gymnasiemässan åkte vi till brödboden och åt sallad och kollade lite mer på STS High School.
Ni som inte vet vad STS High School menas betyder det att man åker utomlands och pluggar en termin eller 1år, vilket jag kanske göra. Jag kanske ska åka till USA och plugga i 1år efter 9an, det ser jag verkligen framemot, jag verkligen längtar. Jag och mamma har precis skickat ansökan, men det är inte färdigt än, det är massa saker som ska fixas först. Intervjuer, värdefamilj, skriva personliga brev och massa mer!
Innan jag ska åka till min värdefamilj blir det New York och vara där i en vecka och gå en förberedelsekurs och sen åka till min värdefamilj i California eller Florida, vet ej vart i Usa, men förhoppningsvis blir det i Kalifornien eller Florida! Hehe... Det kommer verkligen bli en upplevelse för livet!
Sen efter vi hade ätit körde mamma mig till Lovisa, så spenderade jag resten av min dag med Lovisa. Hon är en väldigt trevlig vän!
Vi pratade, lyssnade på musik och L "fixade" mitt hår, vi drack också glögg och åt pepparkakor, mums!

Nu sitter jag och kollar på "Så mycket bättre" med mamma och Tommy, roligt roligt program! Hehe.... Juste måste också göra klart min idrottsuppgift och läsa so:n, kärlek!

BRA

Kategori: USA

Tjenare korvar....
Jag har inte berättat hur min intervju gick i fredags, och jag lovade att jag skulle det, eller hur?
Så here it goes...
Det började med att vi prata om hur intervjun skulle gå till. Vi kollade igenom papperna jag och mamma har fyllt i, sen fick mamma gå ut så jag och killen fick börja själva intervjun. Intervjun var då såklart på engelska, ska faktiskt inte ljuga. Det gick skit bra, det var väldigt roligt att prata engelska med någon man inte kände. Efter intervjun fick jag göra ett engelska prov som var typ i 1h 45min, vilket var jätteroligt. När jag väl var klar så pratade jag, mamma och han lite om resan sen var vi klara.
Vi började intervjun runt 4 och vi slutade vid 7, så intervjun tog då 3h, men det var värt det!
Nu väntar vi bara på resultat om jag får åka eller inte, håller tummarna på att jag får åka!

Helgen då.
Kollade såklart på Idol i fredags, Amanda vann men hejade faktiskt mer på Robin, men whatever....
Igår åkte jag, mamma, Theresa och lillebror till Stinsen och köpte vinterkläder till lillebror, vilket var jättetrevligt. Kvällen slutade med en filmkväll hemma hos pappa med Tim och Theresa, vi hade faktiskt roligt... Vi kollade på kronjuvelerna och Björn Gustafsson. Kronjuvelerna var bra men BG var bättre.. Så, så såg min gårdag ut.
Juste pappa ringde mig igår och sa att han skulle köpa iPhone 4 till mig och Theresa, så dem kommer väl komma antigen nu i veckan eller till jul. Älskar min pappa...... Han är bäst...

Idag har jag inte gjort något, kollat på OTH och gjort lite biologi. Har förhör imorgon så MÅSTE göra bra ifrån mig för betygen ska vara SATTA på tisdag.... Hjälp!

Det blir åka och stor handla snart antar jag, yes... Får se om jag vill ha godis eller inte, men lutar åt inte hållet, hehe.... Är inte så sugen på godis längre.
Jaaa, jag vet att jag har godisförbud men ibland måste man ha något som piggnar upp en dagen innan förhör... haha...

LÄXOR

Kategori: EVERYTHING

Hey beautiful!
How are you today? Good? Bad? Good!

Jag mår iallafall bra, jag håller just nu på med ett so arbete! Och det går faktiskt väldigt bra, tro det eller ej? Haha....! Jag har hållt på med so arbetet sen kl 16.00, så jag känner att jag behöver en lite rast, tsss...!!

Skolan är som vanlig, stressig. Ni förstår inte! Vi har tusen inlämningar och redovisningar, jag dör! Men jag tänker såhär: Jag gör mitt bästa med allt och snart kommer det vara över och då kan jag vila!
Typ så, måste ju tänka positivt, eller hur?

Juste idag fick vi tillbaka våra so arbete som man vi gjorde innan höstlovet, och det gick kanon bra! Så nu är jag värd något gott! Typ frukt? Haha... Vill inte ha något onyttigt! Vill inte bli tjock!

Men våra inlämningar och redovningar då! Ska jag berätta hur stressigt vi 9B har de?
Idag: Book log in (gjort)
Onsdag 09/11: INGET
Torsdag 10/11: Fysik debatt
Fredag 11/11: SvBokrecension in (gjort) och något brev (osäker, men har gjort den)
Måndag 14/11: Eng redovisning
Tisdag 15/11: Eng Redovisning
Fredag 18/11: So inlämning
Onsdag 23/11: Teknik redovisning

Så, så ser mina närmaste veckor ut! Det kanske inte ser ut som jag har stressigt! Men vi har precis fått vårt engelska arbete och no arbete, så vi har 3 dagar att förbereda oss in för eng och 1 dag imorgon med fysiken. Säger bara OMFG!!!! Men det är bara att pluggapluggapluggaplugga!
Så, sluta tjata att du har mycket om du har EN eller TVÅ läxor! Vänta bara tills du kommer till min situation!

Det är ganska tur att man har musik, för annars skulle inte jag kunna koncentrera mig på so:n, hehhe.... Ska fortsätta nu! Puss.