Be strong. Never give up. Stay positive.

CHOKLAD

Kategori: EVERYTHING

Gud! Jag vill ha CHOKLAD!! Jag är värsta godisgrisen! Säger alltid till mig själv att jag INTE ska äta godis på vardagar, men titta hur det går ?
Får tvinga mamma att åka och handla godis till Felicia!

Idag har min dag varit chill, men snart kommer den bli mer chilligare, ska måla mina naglar svarta, sweeet!

Gud vad jag skulle vilja åka på Språkresa till USA eller MALTA! Skulle vara rena drömmen! Men jag lovar, jag ska iväg på språkresa (nån gång).
Jag skulle också vilja åka som utbytesstudent i ett år till USA och bo i en värdfamilj! Det låter väl riktigt nice? Tänk bara att gå i High School och uppleva "The Prom" och alla coola sporter som dom har där borta, cheerleading, amerikansk fotboll och allt! Gud, åka bort i 1 ÅR som utbytesstudent låter riktigt roligt. Det vill jag verkligen göra! Det är min dröm!

STS

Kategori: EVERYTHING

Nu har man fått sina tidningar från STS, sweeet! Så ska väl kolla igenom dom lite nu och sen blir det ut och spela lite fotboll med lillebror. Vid halv 2 idag ska man åka och hämta Madeleine, yeah ! Får se vad vi två hittar på, men det blir säkert det gamla vanliga, Snacka!

nästa skolan

Kategori: EVERYTHING

Nu blir det tyvärr hopp iväg till skolan.

Kunde verkligen inte sova igår kväll, låg och vred och vände mig hela natten, så får försöka hålla mig vaken på lektionerna idag.

Små och överallt

Kategori: EVERYTHING

Visste ni att?

"Förr i tiden brukade man i Egypten spotta på nyfödda barn i ansiktet. Det skulle betyda tur för barnet"

Nä, inte jag heller.

Okej, så har precis börjat 9:an så det innebär att vi har fått nya 7:or. 7:orna i år är SMÅ och ÖVERALLT! Jag är inget stort fan av dom, men det har jag aldrig varit direkt. Dom leker så bitchiga och coola, tagga ner lite!
Så fort man kommer gående med några kompisar blir dom tysta och små, och då är de inte så stöddiga. Men "snart" börjar man gymnasiet och då slipper man alla 7:or, sweet!